Edebiyat Festivalinde Muhteşem Final - Son Dakika
Yerel

Edebiyat Festivalinde Muhteşem Final

Edebiyat Festivalinde Muhteşem Final

Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen Edebiyat Günleri, Serra Yılmaz'ın şiirleri, Mehtap Meral'in şarkıları ve Latife Tekin'in atölyesiyle tamamlandı.

29.06.2013 13:43

Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen Edebiyat Günleri, Serra Yılmaz'ın şiirleri, Mehtap Meral'in şarkıları ve Latife Tekin'in atölyesiyle tamamlandı.

Türkiye'nin ilk Sakin Şehri Seferihisar'da 22-28 Haziran tarihleri arasında düzenlenen ve birbirinden ünlü yazar-şairlerin katıldığı Edebiyat Günleri muhteşem final gecesiyle sona erdi. Ünlü yazar Latife Tekin'in Akarca Teos Ormancı Kampı'nda gerçekleştirdiği atölye çalışmasıyla başlayan son gün, Sığacık Kaleiçi'nde şiir gecesiyle tamamlandı. Şiir gecesinde Türk Sinemasının yetiştirdiği, ünü ülke sınırlarını aşan yurtdışında da birçok filmde rol almış Serra Yılmaz yeraldı. Halkın büyük ilgi gösterdiği gecede, Serra Yılmaz Türk Edebiyatı'ndan hayatta olmayan ünlü şairlerin şiirlerini okudu. Serra Yılmaz'ın ardından Mehtap Meral ve Gurup Trio Kaleiçi'ni dolduranlara eşsiz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Gecede konuşan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, edebiyatla dolu muhteşem bir hafta yaşadıklarını belirterek, önümüzdeki yıllarda buluşmayı tekrar yapmak istediklerini söyledi ve sanatçılara çiçek vererek teşekkür etti. Başkan Soyer organizasyonu birlikte gerçekleştirdikleri yazarlar Neslihan Acu ve Gülşah Elikbank'a da ayrıca teşekkür etti.

Bir hafta süren Seferihisar Edebiyat Günleri'nde Türk Edebiyatı'nın önemli isimleri Murathan Mungan, Pınar Kür, Bejan Matur, Mario Levi, Murat Gülsoy- Ayfer Tunç, İnci Aral, Buket Uzuner, Gülşah Elikbank-Neslihan Acu, Latife Tekin'le Hüsnü Arkan, Cezmi Ersöz, Haluk Şahin- Orhan Alkaya, Mehmet Yaşın-Gonca Özmen, Küçük İskender, Mehtap Meral ve Serra Yılmaz yer aldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edebiyat Festivalinde Muhteşem Final - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement