Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Bosna Hersek'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Bosna Hersek'e Ziyaret

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü\'nden Bosna Hersek\'e Ziyaret

Balıkesir’in Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Balıkesir Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen “BENGİ Projesi Sosyal Etkinlikler” kapsamında okul ve kurum müdürlerine yönelik Bosna Hersek gezisi düzenlendi.

05.05.2017 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Balıkesir Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "BENGİ Projesi Sosyal Etkinlikler" kapsamında okul ve kurum müdürlerine yönelik Bosna Hersek gezisi düzenlendi.

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü milli, manevi tüm değerleri yücelterek yaşatmak amacıyla düzenlenen gezi programına; anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve kurumlar olmak üzere her okul ve kurum türünde görev yapmakta olan okul müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç katıldı.

Okul Müdürlerinin ailelerinin de katıldığı gezide Saraybosna, Poçitelli, Blagay, Travnik'de bulunan tarihi yerler ziyaret edildi.

Geziye, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, Sarıkız Anaokulu Müdürü Emine Aşkan, Dokuz Eylül Ortaokulu Müdürü Sabahhattin Özgün, Edremit Öğretmenevi Müdürü Ramazan Yaşar, Edremit Anadolu Lisesi Müdürü Özgür Yenigökçe, Mithat Fethi Büyükdalgıç İlkokulu Müdürü Özcan Öz, Mimar Sinan İlkokulu Müdürü Suat Osman Fırat, Zeytinli Naim Süleymanoğlu İlkokulu Müdürü Yıldız Koçyılmaz Artan, Fatih İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mustafa Süs, Turhan Dökmecioğlu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Adem Karakuş, Zeytinli İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü İlker Üner, Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Nurullah Demir, Şehit Mustafa Serin Fen Lisesi Müdürü İsmail Yurdakul, Fikriye Mehmet Elberk Anadolu Lisesi Müdürü Ercan Erman, Kızılkeçili İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Hüseyin Malcı, Mehmet Kayatekin, Hasan Aydınlıoğlu katıldı.

Bosna-Hersek'e yapılan bu anlamlı ziyaretle; Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ekibi, Türkiye'nin ilgisi, bağlılığı ve azalmadan devam edecek olan desteğini yaşamanın ve yaşatmanın bilinciyle; Avrupa projeleri ile ilgili çalışmaların yanında, geçmişte bugünde ve gelecekte hep yan yana olacağımız kardeş ülkelerimizden birini ziyaret etmenin gururunu yaşadılar. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Bosna Hersek'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement