Engelliler 'Van Kampı'nda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Engelliler 'Van Kampı'nda Buluştu

Engelliler \'Van Kampı\'nda Buluştu

Van Valiliği tarafından organize edilen "Engelliler Van Buluşması Kampı", Gevaş ilçesindeki Kızılay Kampı'nda başladı.

26.08.2012 20:48

Van Valiliği tarafından organize edilen "Engelliler Van Buluşması Kampı", Gevaş ilçesindeki Kızılay Kampı'nda başladı.

Van'ın Gevaş ilçesinde Van Denizi kıyısında ve Akdamar Adası karşısında bulunan Gevaş Gençlik-Doğa Kampı, Van ve ilçeleri ile Hakkari, Yüksekova, Diyarbakır ve Batman'dan gelen engellileri aileleri ile birlikte ağırlıyor. Kampın açılışında yapılan konuşmaların ardından engelliler tarafından hazırlanan "Kız İsteme" adlı tiyatro oyunu sahnelenirken, yine engelliler arasında ses yarışması düzenlendi.

Program dahilinde yüzme, basketbol, masa tenisi, canlı müzik, çeşitli seminerler, sinema, kitap okuma ve gezi gibi sportif ve kültürel etkinlikler düzenlenecek. Van Gölü sahilinde böyle bir kampa katılmaktan son derece mutlu olduklarını belirten engelliler, bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Aralarında ilk kez kampa katılan ve ilk kez Van Gölü'nü gören engelliler, kendilerine sunulan hizmetler karşısında mutluluklarını ifade ettiler.

Halayların da çekildiği törene Van Vali yardımcıları Mehmet Yüzer ve Mehmet Özer, Gevaş Kaymakamı Yusuf Guni, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ünal Öncül, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, İl Defterdarı Yücel Öz, Van İl Müftü Yardımcısı Faruk Gürbüz, engelliler ve aileleri katıldı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelliler 'Van Kampı'nda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement