Ereğli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Ereğli'den Kısa Kısa

Ereğli\'den Kısa Kısa

Ereğli Belediye Meclisi mayıs ayı oturumu 2. birleşimi, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında yapıldı.

03.05.2018 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ereğli Belediye Meclisi mayıs ayı oturumu 2. birleşimi, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında yapıldı.

Meclis gündeminde yer alan Ereğli Belediyesi ile Karadeniz Bölge Komutanlığı arasında imzalanacak Kaletepe protokolü için Uysal'a yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Uysal, askeri bölge içerisinde kalan Kaletepe'nin turizme kazandırılması için önemli bir adım attıklarını, imzalanacak protokol doğrultusunda da halkın ziyaretine açılacağını belirtti.

Gündemde yer alan diğer maddeler de meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

Gülüç'te asansörlü üst geçidin açılışı yapılacak

Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belde Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, asansörlü üst geçidin yapımının tamamlandığını bildirdi.

Demirtaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, belde içerisinden geçen Ereğli- Ankara, Ereğli- İstanbul bölünmüş karayolunda vatandaşların sorun yaşamaması için asansörlü üst geçit yapımında karar aldıklarını söyledi.

Türk Metal Sendikası tarafından üst geçidin 4 Mayıs'ta düzenlenecek törenle açılışının yapılacağını ve belde halkının hizmetine sunulacağını anlatan Demirtaş, şunları kaydetti:

"Yine sahil projemizde yer alan çocuklarımız için oluşturduğumuz yeni yaşam alanının açılışını gerçekleştireceğiz. Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ve yöneticiler de bu açılışa katılacaklar. Bir kez daha Kavlak ve sendika yöneticileri, üyelerine Gülüç belde halkı adına teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ereğli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement