Eskişehir'de Ali İsmail Korkmaz Paneli - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de Ali İsmail Korkmaz Paneli

Eskişehir\'de Ali İsmail Korkmaz Paneli

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Gezi Parkı protestoları sırasında Eskişehir’de öldürülen Ali İsmail Korkmaz ile ilgili panel düzenledi.

14.03.2015 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Gezi Parkı protestoları sırasında Eskişehir'de öldürülen Ali İsmail Korkmaz ile ilgili panel düzenledi.

Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde (YKSM) düzenlenen panele Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Eskişehir Milletvekili aday adayları Prof. Dr. Gaye Usluer ve Nihat Çuhadar, Odunpazarı Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Odunpazarı Belediyesi Gençlik Merkezi öncülüğünde düzenlenen panelde Ali İsmail Korkmaz'ın ağabeyi Gürkan Korkmaz, Ali İsmail'in yaşamına dair anılarını anlattı. Ali İsmail'in yaptığı hiçbir şey için keşke demediklerini belirten ağabey Korkmaz, "Darp edilişinden saatler önce yaptığımız konuşmada keşke Ali'ye gitme deseydim, tek keşke dediğimiz olay budur" dedi.

Panelin devamında Avukat Ayhan Erdoğan, Avukat Esra Başbakkal Kara ve Gazeteci-Yazar İsmail Saymaz, tüm yönleriyle Ali İsmail Korkmaz davasında yaşanan olayları gelişmeleri ve bilinmeyenleri gelen konuklara anlattı.

Program sonunda Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Gürkan Korkmaz, Ayhan Erdoğan, Av. Esra Başbakkal Kara ve Gazeteci Yazar İsmail Saymaz'a teşekkür plaketi takdim etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de Ali İsmail Korkmaz Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement