Eskrimin Şampiyonları Madalyalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Eskrimin Şampiyonları Madalyalarını Aldı

Eskrimin Şampiyonları Madalyalarını Aldı

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından Adıyaman’da düzenlenen Eskrim Büyükler Epe Flöre Türkiye Şampiyonasında sporcular ödüllerini aldı.

19.11.2016 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından Adıyaman'da düzenlenen Eskrim Büyükler Epe Flöre Türkiye Şampiyonasında sporcular ödüllerini aldı.

Türkiye genelinde 16 ilden 95'i bay 63'ü bayan olmak üzere toplam 158 sporcu şampiyonaya katıldı. Erkekler Epe branşında 55 ve bayanlar Epe branşında 35 sporcunun katılımı ile Adıyaman Yenimahalle Kapalı Spor salonunda gerçekleştirildi. Turnuvada derece yapan sporculara madalyaları verildi.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Türkiye Eskrim Federasyonunun 2016 yılının son büyük şampiyonasında kılıç ustalarının kıyasıya mücadele ettiğini belirterek, "Farklı illerden bay ve bayan eskrim sporcularını ilimizde misafir etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Özellikle organize ettiğimiz bu şampiyonada dereceye giren sporcularımızın Milli Takım kadrosunda yer alacağını da düşünecek olursak böylesine önemli bir organizasyonun Adıyaman'da gerçekleştirilmesi ilimiz için aynı zamanda büyük bir tanıtım olmaktadır. Ben şampiyon olan tüm sporcularımızı kutluyor, Milli Takımda daha büyük başarılarla ülkemizi gururlandırmalarını diliyorum" dedi.

Erkekler Epe de dereceye girerek altın madalyayı kazanan sporcu Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünden Okan Karadeniz, gümüş madalyayı kazanan sporcu Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünden Ali Ege Say, bronz madalya kazanan sporcular ise Afyon Eskrim Spor Kulübünden Harun Mihrioğlu ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünden Ömer Kaan Öztunç oldu.

Bayanlar Epe de dereceye girerek altın madalyayı kazanan sporcu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübünden Gökçe Günaç, gümüş madalyayı kazanana sporcu Ankara Eskrim Spor Kulübü sporcusu Begüm Ataker, bronz madalyayı kazanan sporcular Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübünden Aslihan Kayabaş ve Dilara Ünal paylaştı. Sporculara ödüllerini Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı takdim etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskrimin Şampiyonları Madalyalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement