Fenerbahçe, Murat Elkatmış ve Bilal Budak ile prensipte anlaştı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Murat Elkatmış ve Bilal Budak ile prensipte anlaştı

Süper Lig'de yeni sezon öncesi genç futbolculara yatırım yapıp Gölcükspor'dan İsmail Köse ve 1928 Bucaspor'dan Barış Sungur'u kadrosuna dahil eden Fenerbahçe; Ekol Göz Menemenspor'dan Murat Elkatmış ve Manisaspor'dan Bilal Budak ile prensipte anlaştı.

19.07.2020 12:24  Güncelleme: 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon öncesi yerli oyuncu transferine ağırlık veren Fenerbahçe, iki genç ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Sarı-lacivertliler, TFF 1'inci Lig'de mücadele eden Menemenspor'un hücum oyuncusu Murat Elkatmış transferinde İzmir ekibiyle el sıkıştı. Kanatlarda da görev yapabilen 19 yaşındaki oyuncunun önümüzdeki günlerde Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

Bu sezon 14 lig maçına çıkan genç futbolcu 640 dakika sahada kalıp 1 gol attı, 1 de asist yaptı. Menemenspor Teknik Direktörü Cenk Laleci, Fenerbahçe'nin Murat Elkatmış'la ilgilendiğini belirterek, "Altyapıdan yetiştirip vitrine çıkardığımız oyuncumuzun geleceği çok parlak. Kendisinin en iyi yerlere geleceğini biliyorum. Biz gençlerimizi yetiştirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

16 YAŞINDAKİ BİLAL İÇİN KULÜBÜYLE PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Fenerbahçe'nin Murat'ın yanı sıra 3'üncü Lig'de küme düşen Manisaspor'un 16 yaşındaki orta saha oyuncusu Bilal Budak transferinde de sona geldiği öğrenildi. Oyuncuyla her konuda anlaşan Fenerbahçe'nin Manisaspor yönetimiyle pazarlık halinde olduğu ve bu transferin de en kısa sürede resmiyet kazanacağı bildirildi.

Fenerbahçe, Murat Elkatmış ve Bilal Budak ile prensipte anlaştı

İKİ SÜPER LİG EKİBİ DAHA DEVREDE

Bilal Budak için diğer Süper Lig ekipleri Aytemiz Alanyaspor ve Fraport TAV Antalyaspor'un da devrede olduğu kaydedildi.

Manisaspor altyapısından yetişen Bilal, bu sezon 3'üncü Lig'de 20 müsabakada 973 dakika oynadı. Genç orta saha 3 kez fileleri havalandırdı.

Fenerbahçe, Murat Elkatmış ve Bilal Budak ile prensipte anlaştı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Murat Elkatmış ve Bilal Budak ile prensipte anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ilo: Yeni emreciksin lar yolda desene 0 0 Yanıtla
  • Kerkenez: Fb liyım ama hepsi çöp olacak bu sistemle keşke oynatilsalarda oynayabilseler keşke bir ajax olabilsek ama nerede fb böylede GS bjk farklı değil o da aynı Trabzon Son dönemlerde iyi oyuncular çıkarıyor ama onlarda eko krizden böyle yapmışlardı sonuç başarılı oldu iyide oldu. 0 0 Yanıtla
  • ...: Yetiştirip a takımda oynatacak 0 0 Yanıtla
  • Ercisli : Sonuç Avrupanın emekli afrikanın bağkurlu topçuları oynar 0 0 Yanıtla
  • Net: Bunların 3 gömlek üstünü oynatmayan fb bunları ne yapacak acaba. 0 0 Yanıtla

Advertisement