Fethiye'den Gol Sesi Çıkmadı… - Son Dakika
Yerel

Fethiye'den Gol Sesi Çıkmadı…

Fethiye\'den Gol Sesi Çıkmadı…

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta 23.hafta karşılaşmaları bugün oynanan maçlarla tamamlandı.

04.03.2012 17:13

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta 23.hafta karşılaşmaları bugün oynanan maçlarla tamamlandı. Fethiyespor B.Şekerspor ile 0-0 berabere kaldı. Fethiyespor 90 dakika boyunca girdiği net gol pozisyonlarından yararlanamadı. Abdullah Apak'ın attığı gol hakem tarafından ofsayt gerekçesi ile iptal edildi. Puanını 37'ye yükselten Fethiyespor 2. sırada yerini korudu. Fethiyespor 24.haftada deplasmanda Denizli Belediyespor ile karşılaşacak.

3 puan hedefi ile sahaya çıkan Fethiyespor girdiği net gol pozisyonlarını değerlendiremeyince haftayı 1 puanla kapattı. Fethiye Şehir Stadında güneşli bir havada oynanan maçta tamamen dolu tribünlerin desteğini alan Fethiyespor istediği 3 puana 90 dakika sonunda ulaşamadı.

Lider Bandırmaspor'un da berabere kaldığı haftada liderlik fırsatını aldığı beraberlikle değerlendiremeyen Fethiyespor önümüzdeki hafta sonunda deplasmanda Denizli Belediyespor ile karşılaşacak.

Maç öncesinde Fethiyespor taraftarları her iki takımı da birlikte tribünlere çağırarak her maç da olduğu gibi bir kez daha centilmenlik adına çok önemli bir davranışta bulundular.

Maçtan Dakikalar:

12.Dakika: Deniz Pıtır sağ kanattan ceza sahası içerisine ortaladı. Altıpas üzerinde topla buluşan Murat Türkkan yarım vole ile topu kaleye gönderdi. Çok iyi bir refleks topu son anda çelen kaleci Armağan gole izin vermedi.

18.Dakika: Beypazarı Şekerspor'da Ali Temur sol kanattan ceza sahası içerisine girdi. Ceza sahası çizgisinde bulunan Ardahan Gündoğdu ile topu buluşturdu. Ardahan'ın vuruşu az farkla direğin üzerinden auta çıktı.

45.dakika: İlk yarını uzatma dakikalarında Fethiyespor bir kez daha gole yaklaştı. Ceza sahası içerisinde topla buluşan Atakan Cangöz'ün sert vuruşunu kaleci Armağan kurtardı.

Devre 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı.

75.Dakika: Salim'in vuruşunu Şekersporlu defans oyuncuları çizgiden çıkarttı. Dönen topu Samed Kartal ceza sahası içerisine ortaladı. Abdullah Apak kafa ile topu ağlarla buluşturdu ancak bu gol ofsayt gerekçesi ile iptal edildi.

Son dakikaları büyük bir heyecana sahne olan maç 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı.

Fethiyespor: 0 - Beypazarı Şekerspor0

Stad: Fethiye Şehir Stadı

Hakemler: Murat Ülker, Şenol Ersoy, Deniz Turgut

Fethiyespor: Fatih Öztürk, Sabri Turgut, Sabri Gümüşsoy, Serkan Koç, Engin Yeşilli, Deniz Pıtır, Murat Türkkan, Selçuk Özkan (77.dakika Anıl Toşur), Onur Okan (45.dakika Salim Coğuplugil), Atakan Cangöz (73.dakika Samed Kartal), Abdullah Apak.

Beypazarı Şekerspor: Armağan Vatanoğlu, Durmuş Bayram, Oğuz Sabankay, Ercan Güneri, Hüseyin İriç, Bülent Tek, Ali Temur, Ali Kıbıç, Ali İşleyen, Selçuk Bice, Ardahan Gündoğdu

Sarı Kart: Selçuk Özkan, Atakan Cangöz, Salim Coğuplugil (Fethiyespor) Ardahan Gündoğdu, Selçuk Bice, Bülent Tek (Beypazarı Şekerspor) - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiye'den Gol Sesi Çıkmadı… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement