Fetö'nün Darbe Girişimine Dünyadan Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Dünyadan Tepkiler

Eski Tunus Cumhurbaşkanı Muhammed Munsif el-Merzuki, FETÖ'nün İstanbul ve Ankara'daki darbe girişimini kınadığını bildirdi.

16.07.2016 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Tunus Cumhurbaşkanı Muhammed Munsif el-Merzuki, FETÖ'nün İstanbul ve Ankara'daki darbe girişimini kınadığını bildirdi.

Merzuki, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, " (Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah) Sisi'nin Mısır'da yaptığını, Türkiye'de yapmak isteyen bir avuç darbeciyi en şiddetli şekilde kınıyoruz." ifadesini kullandı.

Türkiye ile büyük bir dayanışma içinde olduğunu belirten Merzuki, Türk halkı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve meşru hükümeti sonsuz desteklediğini vurguladı.

Merzuki, şunları kaydetti:

"Bugün Türkiye, kalkınma, vatan özgürlüğü, halkın egemenliği, kimlik, teyakkuzda olmak, Gazze'ye sonuna kadar destek ve 3 milyon Suriyeliye kucak açmak demektir. Türkiye başa kakmak, böbürlenmek ya da emperyalist arka planları olmaksızın, ümmetimizin ve halkımızın dostudur. Türkiye en zor şartlarda bizim yanımızda durdu, bizler de onun yanında duralım. Çünkü bizler yalnızca haklı davaların yanında dururuz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Dünyadan Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement