Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Ellerinde bayraklarla toplanan insanlar Erzurum Yakutiye Beledike Başkanı Ali Korkut'un konuşması Gökyüzüne bırakılan balonlar Cami avlusunda namaz kılan insanlar Detaylar Namaz kılan vatandaşlar Dua eden vatandaşlar Namaz kılan kadınlar FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler Erzurum'daki Yakutiye Medresesi Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, topluca hacet namazı kılarak, birlik ve beraberlik için yüzlerce beyaz balonu gökyüzüne bıraktı İstanbul'un Silivri ilçesinde meydanda bir araya gelen vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi ERZURUM/ Erzurum'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto eden vatandaşlar, topluca hacet namazı kıldı.

19.07.2016 08:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Ellerinde bayraklarla toplanan insanlar

Erzurum Yakutiye Beledike Başkanı Ali Korkut'un konuşması

Gökyüzüne bırakılan balonlar

Cami avlusunda namaz kılan insanlar

Detaylar

Namaz kılan vatandaşlar

Dua eden vatandaşlar

Namaz kılan kadınlar FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Erzurum'daki Yakutiye Medresesi Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, topluca hacet namazı kılarak, birlik ve beraberlik için yüzlerce beyaz balonu gökyüzüne bıraktı

İstanbul'un Silivri ilçesinde meydanda bir araya gelen vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi

ERZURUM/ Erzurum'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto eden vatandaşlar, topluca hacet namazı kıldı.

Yakutiye Medresesi Meydanı'nda ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan grup, FETÖ aleyhine slogan atıp darbe girişimine tepki gösterdi.

Meydanda kurulan platformda siyasi parti temsilcilerinin konuşmalarının ardından ülkenin birlik ve beraberliği için yüzlerce beyaz balon gökyüzüne bırakıldı.

"Demokrasi nöbeti"ne devam eden vatandaşlar, topluca hacet namazı kılarak dua etti.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erzurumluların dört gündür ayakta olduğunu söyledi.

Erzurum'un Milli Mücadele'de öncü şehirlerden biri olduğunu hatırlatan Korkut, şöyle konuştu:

"Darbe girişiminde de Erzurum, çoluğuyla çocuğuyla, genciyle ihtiyarıyla hep beraber Türk bayraklarını alarak Cumhuriyet Caddesi'nde buluştu. Bütün halk orada kenetlenmiş bir vaziyette buna 'dur' dedi çünkü milli irade onlar için çok değerli. Dördüncü gün olmasına rağmen yine aynı heyecanla alanları dolduruyorlar. Gün artık bir ve beraber olma, el ele tutma, omuz omuza verme günüdür. Başka Türkiyemiz yok, Allah'a şükür huzurumuz yerinde, ekonomimiz gayet iyi. İnşallah gelecek, Türkiye'nin olacaktır."

Silivri

FETÖ'nün darbe girişimi, İstanbul'un Silivri ilçesinde de protesto edildi.

Ellerinde Türk bayraklarıyla Uğur Mumcu Meydanı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan grup, darbe girişiminde bulunanlar aleyhine slogan attı.

Araçlarıyla bölgeden geçen sürücülerin korna çalarak destek verdiği vatandaşlar, meydanda kurulan ekrandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın millete hitabını izledi.

Etkinliğe katılanlara ikramlarda bulunuldu.

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement