Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Aydın'da Çalışmalara Başladı - Son Dakika
Yerel

Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Aydın'da Çalışmalara Başladı

Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Aydın\'da Çalışmalara Başladı

Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Aydın İl Başkanlığı, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

04.04.2017 12:47

Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Aydın İl Başkanlığı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Genel Başkan Hasan Türksel, dernek olarak 28 ülkede, 77 ilde ve 177 ilçede teşkilatlandıklarını belirterek, "2 milyon 740 bin üyesi ile Asım'ın nesli, 20 ayda çığ gibi büyüdü. Fikr-i Asım, Türkiye'de milli Sivil Toplum Kuruluşu olmanın öncülerinden olan Fikr-i Asım Derneği devletinin ve milletinin yanındadır" dedi.

Nazilli, Söke ve Didim ilçelerindeki açılışın ardından Aydın'da gerçekleştirilen açılışa Fikr-i Asım Fikri ve Düşünce Derneği Genel Başkan Hasan Türksel, Kadın Kolları Başkanı Nazan Meyram Küçükosman Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Günay Bozkurt, Ege Bölge Başkanı Zahir Miraçnur Yıldırım, İl Başkanı Orhan Aşık, İl kadın Kolları Başkanı Gülşen Yetiş, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Genel Başkan Danışmanı Fatma Mert, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Genel Başkan Hasan Türksel, referandumda 'Evet' oyu kullanacaklarını belirterek "Neden esnaftan, memurdan, ev hanımından, işçilerimizden, çiftçilerimizden oluşan bir sivil toplum kuruluşu kurmayalım diye düşündük. 80 akademisyen kardeşimle birlikte derneğimizi kurmaya karar verdik. Fikr-i Asım iki ay içinde 2 milyon 700 bine varan sevdalılar grubuyla faaliyete geçti. Seçilmiş bir hükümeti 15 Temmuz'da devirmeye çalıştılar. 1071'in intikamını Osmanlı İmparatorluğu'nu çökerterek bizden aldılar. Benim devlet başkanımın dik duruşunu yediremediler. Adamlar bizim evimize, odamıza, yatak odamıza kadar girdi. Vatanını, milletini seven milyonlarca insan Türkiye Cumhuriyeti'ni yaşatacağız diyorsa şimdiki devlet başkanımıza sahip çıkma zamanıdır. Cumhurbaşkanımızın şahsına değil Türkiye'nin üzerine oyunlar oynanıyor. Bunun için inanılmaz baskı uyguluyorlar. Dünya hiçbir millet yoktur ki devleti için sokağa çıkıp şehit olsun. Üzerimize oynana oyunları herkese anlatın. 18 maddeyi iyi okuyun, iyi anlatın. Fikr-i Asım olarak yüzde 60'ın altında oy kabul etmiyoruz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Beştepe Millet Camii hatiplerinin de katıldığı açılış töreninde dernek binası dualarla açıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Aydın'da Çalışmalara Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement