Fikret Orman: Şenol Güneş Çok İyi Hoca Ama Mali Konular Onun İşi Değil - Son Dakika
Spor

Fikret Orman: Şenol Güneş Çok İyi Hoca Ama Mali Konular Onun İşi Değil

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Hocaya sormadan transfer olabilir mi? Futbolda karar mercii Beşiktaş'tır. Hocayla konuşmadan bir transfer asla olmaz. Beşiktaş ilk defa Şenol Güneş ile şampiyon olmadı. Çok iyi bir hoca ama mali konular Güneş'in işi değil." dedi.

11.08.2018 17:30  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 2018 yılı 3'üncü Olağan Divan Kurulu'nda ikinci konuşmasını yaparak, üyelerin eleştiri ve görüşlerine cevap verdi.

Transferde sorumlunun kendileri olduğuna dikkat çeken Fikret Orman, "Oyuncuların kontratları kulüple ama hocaya sormadan transfer olabilir mi? Futbolda karar mercii Beşiktaş'tır. Hocayla konuşmadan bir transfer asla olmaz. Beşiktaş'ı yönetim kurulu yönetiyor.

"ŞENOL GÜNEŞ YÖNETİM KURULUNUN ÜZERİNDE BİR İSİM DEĞİL"

Şenol Güneş, yönetim kurulunun üstünde bir isim değil. Sorumlulukları bize karşı olan bir isim. Bazı şeyleri fazla abartıyoruz, bazılarını da fazla yeriyoruz. Beşiktaş ilk defa Şenol Güneş ile şampiyon olmadı. Çok iyi bir hoca ama mali konular Güneş'in işi değil" diye konuştu.

"FENERBAHÇE İLE HİÇBİR PROBLEMİMİZ YOK"

Ali Koç'un Fenerbahçe Başkanı olmasının ardından futbola yeni bir üslup geldiğini ifade eden Orman, "Türk futboluna yeni bir üslup geldiği için, bir masanın etrafında oturduğumuz için çok mutluyum. Bizim Fenerbahçe ile hiçbir problemimiz yok. Geldiğimiz günden bu yana Fenerbahçe'yle kavga ediyoruz. Geçen sene Galatasaray şampiyon oldu.

"TARİH, BİZİM YAPTIKLARIMIZ VE İNSANLAR ÜZERİNDE BIRAKTIĞIMIZ İZLENİMLERLE ANILACAKTIR"

Biz bu kavgayı yapacak olsak Galatasaray'la yaparız. Ama çıkıp da bir kulübün başkanı, Beşiktaş ile ilgili konuşursa, biz de susacak değiliz. Gidenin arkasından konuşmayalım, neyse. Tarih, bizim yaptıklarımız ve insanların üzerinde bıraktığımız izlenimlerle anılacaktır." ifadelerini kullandı.

Fikret Orman: Şenol Güneş Çok İyi Hoca Ama Mali Konular Onun İşi Değil

Son Dakika Spor Fikret Orman: Şenol Güneş Çok İyi Hoca Ama Mali Konular Onun İşi Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Oktay: Şunu herkes. Bilsinki Beşiktaş'da fikret ormanın değil Beşiktaş ilk defa sampiyon olmadı ama fikret orman Şenol hocanın sayesinde şampiyon yaptı valla bu sene kötü gitsin Beşiktaş sende gidersin başkan adam gibi adamların değerini düşürmeyin Şenol hocayı yedirmeyiz Şenol hoca medya desteği olmayabilir ama adam gibi adamdır ilk önce transferlerden gelen paralar nerede onun açıklamasını yap sonra Şenol hocaya tavsiye ver 9 3 Yanıtla
  • Hakki bulut : Senol gunesin yerinde olsam besiktasta bu sartlarda bi dk daha durmazdim. 2 8 Yanıtla
  • ercisli : sen sahte filozofun parasını az geciktir bak bakim ne kadar çirkefleşiyor 5 4 Yanıtla
  • GS Lİ: Çöküş devam ediyor çakma filozofa elveda ve fikoya 4 4 Yanıtla
    Rambo Dortmund: imPARAtor 2 4
  • ?: Aralarinda ciddi bir sikinti var soylemlerinden bu cikiyor ama senol gunes de bunun altinda kalmaz. 4 3 Yanıtla
  • TUNÇ06: FB ile beşiktaş Sahtekar ve yardımcısı gidene kadar bu düşmanlık demeyelim de kavga bitmez trabzonu da bu ikili FB düşman yaptılar tarbzonun durumu ortada ..artık beşiktaş iflak olmaz bence artık bakın görün .bu ikili gönderilmeli kesinlikle .Adam kendini beşiktaştan üstün görüyor ve siz de arka çıktınız ne demek sahaya çıkmamak utanmalısınız .Beşiktaş korktu denilmesi yakışık oldumu fikret efendi.oyucak oldunuz şenolun elinde peh.. 1 5 Yanıtla
  • fatih44: Mahmut uslu aziz müridleri önce abdest alın iki rekat namaz kılın da sonra beşiktaşı ağzınıza alın. Ne zaman bi bjk haberi olsa beşiktaşlı dan çok fenerli yorumlar. Hep aynı laflar. Fiko, şenol güneş ,quaresma. Alemin derdi biz olmuşuz demekki zamanında sağlam koymuşuz 2 2 Yanıtla
    Kayısı: Kayısı yemekten ishal olmuş o yedi sülalene Fenerliler koya koya kabız yapmış belli ki 0 0
  • Sonkale: Beşiktaş ilk defa Şenol hoca ile şampiyon olmadı ama Şenol hoca ilk defa bjk ile şampiyonluk yaşadığını açıklamıştı. 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement