Fuat Ölmeztoprak, Adaylara Başarı Diledi - Son Dakika
Yerel

Fuat Ölmeztoprak, Adaylara Başarı Diledi

Fuat Ölmeztoprak, Adaylara Başarı Diledi

AK Parti 22. ve 23. dönem Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Malatya’nın Akçadağ ilçesinde siyasi partilerin seçim irtibat bürolarını ziyaret ederek başarı diledi.

22.03.2014 10:15

AK Parti 22. ve 23. dönem Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Malatya'nın Akçadağ ilçesinde siyasi partilerin seçim irtibat bürolarını ziyaret ederek başarı diledi.

AK Parti, CHP ve MHP'nin seçim irtibat bürolarını ziyaret eden Fuat Ölmeztoprak, 30 Mart seçimlerinin hayırlara vesile olmasını temenni ederek şunları söyledi:

"30 Mart günü yapılacak yerel seçimlerinde yarışacak adaylarımıza başarılar diliyorum. Akçadağ ortak paydasında bir araya gelerek ilçenin sorunlarına çözüm üretmek için gayret gösteren tüm aday kardeşlerimizi tebrik ediyorum. 30 Mart yerel seçimlerinde karşılıklı saygı, sevgi içinde bir seçim sürecinin yaşanmasını temenni ediyorum. Bu yerel seçimler diğer dönemlere göre biraz daha rekabetin arttığı bir havada geçtiği kanaatindeyim. Aday arkadaşlarımızın hepside mutlak Akçadağ için yola çıkmıştır. Seçim sürecinde hiçbir olumsuzluğa mahal vermeden centilmence, dostça bir seçim yarışı geçireceğinizden şüphem yok. Akçadağ'a hizmet etmek için yola çıkmış tüm siyasi partilerin adaylarını kutluyorum." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fuat Ölmeztoprak, Adaylara Başarı Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement