Futbol Hakemleri Sezonu Açtı - Son Dakika
Spor

Futbol Hakemleri Sezonu Açtı

Futbol Hakemleri Sezonu Açtı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD), hakemlerin katılımıyla sezonu açtı.

11.09.2015 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD), hakemlerin katılımıyla sezonu açtı. Açılışa Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Merkez Hakem Kurulu Başkanı (MHK) Kuddusi Müftüoğlu, TFF Akdeniz Bölge Müdürü Nafiz Tanır, kurul üyeleri ve faal hakemler katıldı.

MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, yeni hakemlerimize görev vermeye devam edeceklerini belirterek, hakemleri eğitim seminerleri düzenleyerek geliştirdiklerini ifade etti. Genel anlamda hakemlerin performansından memnun olduklarını dile getiren Müftüoğlu, "Özellikle maç yönetiminde çok iyiler. Hakemlerimize eğitimlerimizi devam ettirerek kendilerini en iyi hakem olma yönünde geliştireceğiz" dedi.

2014-2015 sezonunda amatör liglerde bin 860 maç oynandığını belirten Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, amatör futbola daha iyi hizmet vermek için tesis ve sahalarda iyileştirme çalışmaları yaptıklarını, futbolda vazgeçilmez olan amatörlere her zaman destek olacaklarını kaydetti. Hacıcaferoğlu, 2015-2016 sezonunda amatör liglerde görev alacak hakemlere de başarılar diledi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) sezon açılış programı düzenlenen sertifika töreniyle sona erdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Futbol Hakemleri Sezonu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement