G.Saray'ın da istediği Artem Dzyuba'nın menajeri: Dzyuba, F.Bahçe'ye gitmeyi düşünmüyor - Son Dakika
Spor

G.Saray'ın da istediği Artem Dzyuba'nın menajeri: Dzyuba, F.Bahçe'ye gitmeyi düşünmüyor

G.Saray\'ın da istediği Artem Dzyuba\'nın menajeri: Dzyuba, F.Bahçe\'ye gitmeyi düşünmüyor

Sezon başında Galatasaray'ın gündemine gelen ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği 1,96'lık Rus forvet Artem Dzyuba, menajeri vasıtasıyla sarı lacivertli kulübe gitmek istemediğini dile getirdi.

17.07.2020 20:15  Güncelleme: 22:48

Rus Ligi takımlarından Zenit'te forma giyen Artem Dzyuba menajeri aracılığıyla Fenerbahçe'ye mesaj yolladı. Menajer Alexander Manyakov, sarı lacivertlilerin Dzyuba ile ilgilendiğini ancak oyuncunun bu transfere sıcak bakmadığını duyurdu.

Manyakov açıklamasında, "Fenerbahçe'nin, Dzyuba'ya ilgisi var ama Türkiye'ye gitmeyecektir. Bildiğim kadarıyla böyle bir şeyi düşünmüyor. Yeni sözleşme için Zenit ile görüşüyor. Zenit'te kalacak mı onu zaman gösterecek" dedi.

GALATASARAY DA İLGİLENİYORDU

Sezon başında Galatasaray da Dzyuba için teklif yapmış ancak oyuncu kabul etmemişti. Menajer Valerius Mizhigurskis, "Galatasaray yönetimi beni aradı ve Dzyuba'nın transfer ile ilgilenip ilgilenmediğini sordu. Ben Dzyuba'nın menajeri değilim ama yakın arkadaşıyım ve kendisini yakından tanırım. Dzyuba'ya Galatasaray'ı söyledim, o da bana hayır dedi. Kariyerini Türkiye'de sürdürmek istemiyor. Dzyuba evet deseydi, Galatasaray resmi teklif yapmaya hazırdı. Galatasaray teknik direktörü onu çok istemiş. Ancak Dzyuba hayır dedikten sonra para konuşulmadı bile" sözlerini kullanmıştı.

Bu sezon Zenit'te 34 maça çıkan 31 yaşındaki santrfor, 19 gol attı ve 16 asist yaptı.

Son Dakika Spor G.Saray'ın da istediği Artem Dzyuba'nın menajeri: Dzyuba, F.Bahçe'ye gitmeyi düşünmüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Fb: Vedat rekor satırla ayrılcak ve dzyuba veya mandzukic gibi bir dünya yıldızı gelecek İnanabilirsiniz inanmazsanız gelince gorursunuz 0 0 Yanıtla

Advertisement