Garanti Bankası Erciş Şubesi Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Garanti Bankası Erciş Şubesi Hizmete Açıldı

Garanti Bankası Erciş Şubesi Hizmete Açıldı

Garanti Bankası, 646. Şubesini Van'ın Erciş İlçesinde Hizmete Açtı.

13.05.2008 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Garanti Bankası, 646. şubesini Van'ın Erciş ilçesinde hizmete açtı.

Vanyolu Caddesi üzerinde hizmete giren şube açılışında bir konuşma yapan Garanti Bankası Doğu Anadolu Bölge Müdürü Güven Kocaman, 646. şubelerini Doğu'nun gelişen ve büyüyen ilçesi Erciş'te açmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kocaman, bankalarının Türkiye'de olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi'nde de hızla şubeleşmeye gittiğini belirterek, "Güçlü teknolojik alt yapımız, etkin insan kaynağı ve geniş ürün yelpazemizle bu günden itibaren Erciş halkının hizmetinde olacağız. Yeni şubemizin bankamıza, değerli halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Erciş İlçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu ise yaptığı konuşmada, Garanti Bankası'nın Erciş'te şube açmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Kaymakam Kurtoğlu, Erciş şubesinin Garanti Bankası'na, ülkeye ve ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından, açılış kurdelesi İlçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, Muradiye Kaymakamı Ömer Sağlam, Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci, Muradiye Belediye Başkanı Mehmet Nafiz Ağaoğlu, Garanti Bankası Doğu Anadolu Bölge Müdürü Güven Kocaman, Garanti Bankası Erciş Şube Müdürü Murat Okçu, Kocapınar Belediye Başkanı Mustafa Ağaoğlu, Çelebibağı Belde Belediye Başkanı Kutbettin Türkmenoğlu, Ünseli Belde Belediye Başkanı Mustafa İnci ve Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Gözütok tarafından birlikte kesildi.

Garanti Bankası Erciş Şube açılışına Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, Erciş Adalet Komisyon Başkanı Ramazan Doğan, Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Genel Başkanı Nihat Çelik, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, iş adamları, kamu kurum amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

(NÇ-AKK-Y) 13.05.2008 18:45 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Garanti Bankası Erciş Şubesi Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement