Gazeteciler, "Gazeteciler Cemiyeti"Nin Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Gazeteciler, "Gazeteciler Cemiyeti"Nin Yemeğinde Buluştu

Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla cemiyetin verdiği yemekte buluştu.

13.01.2018 11:56

Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla cemiyetin verdiği yemekte buluştu.

Kentteki bir otelde verilen yemekte konuşan Cemiyet Başkanı Hafize Akıncı, 10 Ocak 1961 tarihinin, basın çalışanlarının haklarına ilişkin 212 sayılı yasanın uygulamaya başladığı gün olduğunu söyledi.

Basının demokrasilerinin gelişiminde ve toplumların ilerlemesinde büyük bir önem taşıdığını vurgulayan Akıncı, "Sektörde yaşanan sorunların bir an önce çözülmesi ve yerel basının, ihtiyaç ve isteklerine kulak verilmesi gerekmektedir. 10 Ocaklar, 24 Temmuzlar, bizim için dayanışma günümüzdür. Kurumsal hizmet alanında çok önemli bir görev üstlenen kamuoyunun doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmasını sağlamak için büyük uğraşlar veren çalışan gazetecilerin bu önemli gününde bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim." dedi.

Hayatını kaybetmiş gazetecileri rahmetle anan Akıncı, ayrıca gazeteciler günüyle aynı gün kutlanan "İdareciler Günü"nü nedeniyle de idarecileri, "Şahsım ve gazeteci arkadaşlarım adına kutluyorum." dedi.

Yemeğe, Vali Yardımcısı Cezmi Batuk, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gültekin Yıldız, ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile gazeteciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gazeteciler, 'Gazeteciler Cemiyeti'Nin Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement