Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer'den Diyarbakır Halkına Teşekkür - Son Dakika
Politika

Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer'den Diyarbakır Halkına Teşekkür

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın çağrısına destek vermeyen Diyarbakır halkına teşekkür etti.

03.03.2016 19:05

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın çağrısına destek vermeyen Diyarbakır halkına teşekkür etti.

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaşım ve Turizm Komisyonu Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Ahmet Üzer, sosyal medya hesabı üzerinden, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Sur'a yürüme çağrısına rağmen Diyarbakır halkının teröre destek vermediğini ve provokasyona gelmediğini söyledi. Diyarbakır halkının sergilediği tavrın teröre vurulan en büyük darbe olduğunu belirten Milletvekili Uzer, paylaşımında, "Diyarbakır halkı Sur'daki hendeğe HDPKK'yı gömdü. Çağrı yapan eş başkanı artık ciddiye almadığını gösterdi. Devletin temizliği işe yaramış. Devletin terörle mücadele kararlılığı ve Diyarbakır'ın bu milli duruşu karşısında ne Selocan ne de fistanlı hewaller artık orada barınamaz. Bütün provokasyon ve çağrıya rağmen Diyarbakır halkının sergilediği milli duruş, teröre vurulan en büyük darbedir. Teşekkürler Diyarbakır" ifadelerine yer verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer'den Diyarbakır Halkına Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement