Gaziantepspor'da, Samsunspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Gaziantepspor'da, Samsunspor Maçı Hazırlıkları

Gaziantepspor Teknik Direktörü Abdullah Ercan, Spor Toto Süper Lig'de Samsunspor ile yapacakları maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini, oyuncuların da bunun bilincinde olduğunu söyledi.

01.12.2011 21:40

Gaziantepspor Teknik Direktörü Abdullah Ercan, Spor Toto Süper Lig'de Samsunspor ile yapacakları maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini, oyuncuların da bunun bilincinde olduğunu söyledi.

Teknik direktör Abdullah Ercan gözetiminde yapılan antrenmanda, taktik çalışmalar yapıldı. Tedavisi süren Dany Nounkeu takımdan ayrı koşu yaptı.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Abdullah Ercan,

"İki takımın da konumu ve puanları itibarıyla önemli ve kritik bir maç oynayacağız. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız için biz avantajlıyız diyebiliriz. Mutlak kazanmamız gereken bir maç oynayacağız. Oyuncular bunun bilincinde. Bütün taraftarımızı da cumartesi bizleri desteklemeye davet ediyoruz. İnşallah biz de sahada elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Ercan, takımda cezalı oyuncu bulunmadığını, ancak Dany ve Bekir Ozan Has'ın Samsunspor maçında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyeceklerini kaydetti.

Gaziantepspor'un başarılı oyuncularından Serdar Kurtuluş da, "Mutlak puana ihtiyacı olan iki takım açısından da kritik bir maç olacak. Maça iyi hazırlanıyoruz. Bu saatten sonra alacağımız bir puan bile önümüzdeki günlerde bize zarar verir diye düşünüyorum. Seyircimiz önünde oynayacağımız bu maçı almamız gerek. Kalan haftalarda da puanlar alarak yukarılara çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Geride kalan haftalarda son dakika golleriyle puanlar kaybettiklerine dikkat çeken Serdar Kurtuluş, "Futbol açısından iyi oynamaya çalışıyoruz, ama artık puan da almak istiyoruz. Oyun anlayışında zaman zaman sıkıntı yaşıyoruz ve bu da sahaya yansıyor. Biz takım olarak her maçı kazanmak istiyoruz. Tabii ki maça iyi başlayıp iyi tamamlamak önemli. Önemli olan istikrarı yakalamak" ifadelerini kullandı.

-Mehmet Kızıl'ın görüşleri-

Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl ise arzu etmedikleri bir yerde bulunduklarını, Gaziantepspor'un hem camia olarak, hem de kadro olarak bulunduğu yeri hak etmediğini belirtti.

Gaziantespor'un yıldızlar topluluğuna sahip bir takım olduğunu kaydeden Kızıl, en kısa zamanda bulundukları yerden çıkacaklarını ve öncelikli hedeflerinin de Samsunspor maçı olduğunu ifade etti.

Gaziantepspor'un Gaziantep'te yaşayan herkesin takımı olduğunu belirten Kızıl, şöyle konuştu:

"Biz şu anda kulübün başkanlığını yürütüyoruz. Tabii ki Gaziantep'te yaşayan herkesin bu bilince varması lazım. Bugün Gaziantepspor, Gaziantep'in en büyük markası. Futbolun en büyük destekçisi de taraftardır. Güçlü bir tarafımız var, ama yeterli değil. Gelenlere teşekkür ediyoruz. Güçlü bir taraftar topluluğu ile futbolcular daha çok moral buluyor. Netice de farklı oluyor.

Taraftarı olan Bursaspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımlarda zaman zaman taraftarın devreye girip de maçı ipten aldığını görüyoruz. Bu neden Antep'te olmasın. Bunun için çalışmalarımız var. Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir dayanışma içerisindeyiz. Bu maçtan itibaren verimini alacağız. Bu hafta stadın dolu olmasını bekliyoruz."

Gaziantepspor'un şikayet edildiğini ve inceleme geçirdiğini ifade eden Kızıl, şikayet konusunda da Tabata ve İsmail Köybaşı'nın paraları olduğunu dile getirdi.

Her iki futbolcunun transfer paralarının kulübe bankalarla geldiğini anlatan Kızıl, "Kulüplerin başkanlığını yapıp da kulüpleri geçim kaynağı yapmış zihniyetler vardır. Gaziantepspor Kulübü, bu tür yönetim açısından yoksun yönetiliyor. Gaziantepspor'da bütün girdi ve çıktılar bankalarla yapılıyor. Bizim veremeyeceğiz hiçbir kuruşun hesabı yok. Kamuoyunda açıklanan transfer paralarının nereye gittiğini kimse merak etmesin. Bu çalışmalar bankalarla yapılıyor. Çok sağlam kontratlarla yapılıyor" diye konuştu.

Gaziantepspor'un kurumsallaşmış bir kulüp olduğunu belirten Kızıl, "Kısa zamanda incelemeler biter. Gaziantepspor buradan güçlü çıkar. Futbolculara sadece 2 aylık ödeme yapamadık. Kulübün parasal anlamda herhangi bir sıkıntısı yok" dedi.

Kızıl, "Gaziantepspor'a hiçbir şey olmaz. En kötü derecemiz sekizinciliktir. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Yapısıyla her şeyi ile yönetim olarak dimdik ayaktayız. Önümüzdeki 9 günde oynayacağımız 3 maçta, 3 galibiyet elde edip Gaziantepspor'u eski yerlere getireceğiz" ifadelerini kullandı.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantepspor'da, Samsunspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement