Gaziemir'de "Başkan Şenol" Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Gaziemir'de "Başkan Şenol" Coşkusu

Gaziemir\'de "Başkan Şenol" Coşkusu

Yeni dönem için CHP Genel Merkezi tarafından tekrar aday gösterilen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, ilçe binası ziyaretinde partililerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

12.02.2014 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni dönem için CHP Genel Merkezi tarafından tekrar aday gösterilen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, ilçe binası ziyaretinde partililerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Partililere destekleri için teşekkür eden Başkan Şenol, "Sosyal belediyeciliğin kalesi haline getirdiğimiz kentimizde CHP bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) yeniden adaylık vizesi alan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, adaylığının açıklanmasının ardından ilçe binasına ilk ziyaretinde partililerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Gelecek beş yıl için kolları sıvayan Başkan Şenol, kendisine duyulan güvenden dolayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel merkez yönetimi, İlçe Başkanı Umut Tekin ve ilçe yönetimi ile kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmayan halka teşekkür etti. 2009 yılından bu yana gerçekleştirilen fiziki ve sosyal projelerle İzmir'in en hızlı ve modern gelişen ilçesi olduklarını kaydeden Başkan Şenol, 20 yılını planladığı ve tüm vaatlerini yerine getirdiğinin altını çizdi, bu dönemdeki desteklerinden ötürü halka teşekkür etti. Devlet İstatistik Enstitüsü'nün araştırmasıyla da tescil edilen hızlı gelişimin önümüzdeki dönemde de süreceğine işaret eden Başkan Şenol, "Gaziemir'i bir dünya kenti yapma yolunda tüm hazırlığımızı yaptık. Yeni ve sürpriz atılımlarımız var" diye konuştu.

Geride kalan beş yıllık belediye başkanlığı sürecinde haksız yere birçok soruşturmayla baş başa kaldığının altını çizen Başkan Şenol, 17 Aralık yolsuzluk operasyonuna da değindi. Başkan Şenol, "Belediyemizden müfettiş, mali polis çıkmıyor. Sırf yargılamak için yargılıyorlar bizi. Ancak bizim vicdanımız rahat, veremeyeceğimiz hesap yok. Türkiye tarihinde bu kadar derin soygun yolsuzluk yaşanmamıştır. Hiçbir dönem ayakkabı kutularından dolarlar çıkmamıştır. Bunlara yasa, anayasa tanımayan insanlar. Bizim gibi namuslu insanlar onlardan daha cesur olmalı. Bizi mahkemelerle, baskılarla yıldıramayacaklar" diye konuştu.

Şenol, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Gaziemir'de belediye başkanı adayı olarak gösterdiği Kerem Fahri Baykalmış'ın daha iki ay evvel Gaziemir'e taşındığını, Gaziemir'in sorunlarından habersiz olduğunu söyledi. Başkan Şenol, "Gaziemir hiç insan yetiştirmedi mi dışarıdan aday getiriliyor" dedi. Gaziemir Nevvar- Salih İşgören Devlet Hastanesi'nin açılışının hiçbir katkısı olmamasına rağmen Binali Yıldırım'a yaptırılmasını eleştiren Başkan Şenol, "Durum tamamen siyasi" diye konuştu.

İlçe Başkanı Umut Tekin başta olmak üzere tüm partililere teşekkür eden Başkan Şenol, "Hiç yorulmamak üzere çıktığımız bu yolda sizlerinde desteğiyle CHP bayrağını Gaziemir'de dalgalandırmaya devam edeceğiz" dedi.

Şenol'a teşekkür eden İlçe Başkanı Tekin, "CHP örgütünün başkanı olarak yaptığınız hizmetlerle Gaziemir'i sosyal belediyecilikle tanıştırdınız. Kentin gelecek 20-30 yıllık ihtiyaçlarını karşılayan projeler hayata geçirerek sağlıklı bir kent yarattınız. CHP'li belediyecilik anlayışı ile tanışan Gaziemirliler zaten mutlu. Hizmet verdiğiniz süre boyunca başımızı öne eğdirmediniz. Aldığımız tepkilerde halkımızın Halil İbrahim Şenol'a Mart ayında açık ara tekrar yetki vereceğinden bir zerre kadar şüphemiz yok. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziemir'de 'Başkan Şenol' Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement