Genç'ten Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Genç'ten Teşekkür Ziyareti

Genç\'ten Teşekkür Ziyareti

Seçim öncesi 100 bin kişiden AK Parti’ye destek isteyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, şimdi de 1 Kasım’da AK Parti’ye yüzde 73.8 gibi yüksek bir oranda destek veren Caniklilere tek tek teşekkür ediyor.

04.11.2015 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim öncesi 100 bin kişiden AK Parti'ye destek isteyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, şimdi de 1 Kasım'da AK Parti'ye yüzde 73.8 gibi yüksek bir oranda destek veren Caniklilere tek tek teşekkür ediyor.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, seçim öncesi destek istediği vatandaşları seçim sonrasında da unutmadı. AK Parti'ye verdikleri destekten dolayı ilçedeki mahalleleri tek tek dolaşan Başkan Osman Genç, Başalan Mahallesi'ni ziyaret ederek, mahalle sakinlerine teşekkür etti. Vatandaşlarla sohbet eden ve 1 Kasım Genel Seçimi'nde Türkiye'nin ve Türk milletinin kazandığını belirten Genç, "Vatandaşlarımız tercihini kaostan yana değil, istikrardan yana kullanmıştır. Hizmet yolunda milletle birlikte yürümeye devam ediyoruz" dedi.

"HİZMET YOLCULUĞU"

AK Parti'nin milletin partisi olduğuna vurgu yapan Genç, "AK Parti gücünü sadece milletten almaktadır. Bunu da 1 Kasım'da bir kez daha göstermiştir. AK Parti, 14 yıldır milletle olan hizmet yolculuğunu sürdürmeye devam etmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kurucusu olduğu ve Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu liderliğindeki AK Parti, ülkemizin her köşesinde birinci parti çıkarak 781 bin kilometrekarenin partisi olduğunu, mazlum ülkelerde yaşanan sevinçle ise Müslüman aleminin umudu olduğunu teyit etmiştir" diye konuştu.

"TÜRKİYE İSTİKRARA KAVUŞTU"

Sahip olduğu vizyon, birikim ve projeleriyle Türkiye'yi 2023, 2053 ve 2071'e ulaştıracak tek partinin AK Parti olduğunu belirten Genç, "Bizler seçimden önce olduğu gibi yine halkımızın arasındayız. Çünkü AK Parti aziz milletimiz ile birlikte güçlüdür. Milletimiz AK Parti'nin yanında olduğunu 1 Kasım'da en iyi şekilde göstermiş ve tercihini istikrardan yana kullanmıştır. Her bir vatandaşımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Artık seçim geride kaldı, Türkiyemiz istikrara kavuştu. AK Parti hükümeti kollarını sıvayarak büyük projeleri tek tek hayata geçirecektir" şeklinde konuştu.

Başkan Osman Genç'in Başalan Mahallesi'ne gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretine AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma da katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç'ten Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement