Gençlik Merkezinin Yeni Üyeleri: Sneijder, Salih, Abdülkadir, Mustafa, İsmail ve Holosko - Son Dakika
Güncel

Gençlik Merkezinin Yeni Üyeleri: Sneijder, Salih, Abdülkadir, Mustafa, İsmail ve Holosko

Gençlik Merkezinin Yeni Üyeleri: Sneijder, Salih, Abdülkadir, Mustafa, İsmail ve Holosko

CeBIT'teki Gençlik ve Spor Bakanlığı standını, Bakan Suat Kılıç, Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder ile birlikte açtı.

27.10.2013 12:23  Güncelleme: 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CNR Fuar Alanı'ndaki açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder katıldı. Kurdele kesiminin ardından açıklamalarda bulunan Suat Kılıç, sarı-kırmızılı takımın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in Galatasaray- Kopenhag maçındaki performansından övgüyle bahsetti. Ünlü futbolcuyla standı gezen Bakan Kılıç, gençlik merkezlerinin anlatıldığı alanda Wesley Sneijder'a sürpriz yaptı. Gençlik merkezlerine üye 400 bin genç bulunduğunu ifade eden Bakan Kılıç, "Wesley Sneijder'i gençlik merkezlerimizin 400.003 numarası ile fahri üyemiz haline getiriyoruz." dedi.

WESLEY SNEIJDER: ÜYE OLMAKTAN ONUR DUYDUM

"Her futbolcu kendi ülkesi bayrağı için ter dökecektir." diyen Bakan Suat Kılıç, "Sneijder, Türk seyircisi ve Galatasaray seyircisine saygı duydu. Gol atmasına rağmen sevinmeyerek, bugün gençlik merkezlerinin fahri üyesi olmayı ne kadar hak ettiğini ortaya koymuş oldu." ifadelerini kullandı. Sneijder ise bu ülkenin önemli bir parçası olduğunu vurgulayarak, "Bu ülke önemli fırsatlar yarattı bana. Bu ülkede yaşıyorum. Türkiye'ye karşı oynamak zordu. Özellikle de gol atmak çok daha fazla zordu. Dünya kupalarına gitmelerini canı gönülden isterdim ve bu nedenle sevinmedim." diye konuştu. Gençlik merkezlerinin üyesi olmasıyla ilgili de, buranın yeni üyesi olmaktan onur duyduğunu söyledi.

SALİH UÇAN VE ABDÜLKADİR ÖZDEMİR GSB STANDINDA PENALTI ÇEKTİ

Henüz ilk günde yoğun ilgi gören bakanlık standını Fenerbahçeli Salih Uçan, Trabzonsporlu Abdülkadir Özdemir ile Beşiktaşlı Mustafa Pektemek, Filip Holosko ve İsmail Köybaşı da ziyaret etti. Salih Uçan ve Abdülkadir Özdemir'le penaltı atışı yapan Bakan Kılıç, Türk futbolunun aradığı aşının 'gençlik aşısı' olduğunu ifade ederek, "Altyapıdan gelen futbolcularla sağlanan bu gençlik aşısı elbette ki tutacak, elbette ki Türk Milli Futbol Takımı'nın da gelecekteki başarısı, bu gençlerin tutan aşıları üzerine inşa edilecek." diye konuştu. Bakan Kılıç, Sneijder gibi diğer futbolcuları da gençlik merkezlerine üye yaptı.

UDH BAKANI YILDIRIM, 7D GENÇLİK KAMPLARI'NA KATILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın CeBIT standı AB Bakanı Egemen Bağış'ın yanı sıra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından da ziyaret edildi. Bakan Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile birlikte standda yer alan 7D Gençlik Kampları deneyimine katıldı. Gençlik Şühedanın İzinde projesi kapsamında Sarıkamış'taki askerlerin yaşadıklarını yansıtan drama ise katılımcıların beğenisini kazandı.

'GENÇLİK GÖNÜLLÜSÜ' BAKAN KILIÇ GINGER ÜZERİNDE

Fuarın ilerleyen saatleri alışılmadık bir olaya sahne oldu. 'Gençlik Gönüllüleri'nin bakanlık standının tanıtımını yapmak için bütün fuarı dolaştıkları 'ginger'lara bu kez Bakan Kılıç bindi. Bakan Kılıç'ın standları ginger ile dolaşması renkli görüntülere sahne oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençlik Merkezinin Yeni Üyeleri: Sneijder, Salih, Abdülkadir, Mustafa, İsmail ve Holosko - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement