Giresun Valiliği Yazılı Açıklama Yaptı - Son Dakika
Güncel

Giresun Valiliği Yazılı Açıklama Yaptı

Meclisi ve Özel İdare Genel Sekreterliği ile ilgili yaptığı açıklamaların kamuoyunda yanlış anlaşıldığı gerekçesiyle yazılı bir açıklama yaptı.

12.01.2012 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, daha önce İl Genel

Meclisi ve Özel İdare Genel Sekreterliği ile ilgili yaptığı açıklamaların kamuoyunda yanlış anlaşıldığı gerekçesiyle yazılı bir açıklama yaptı.

Giresun Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Özel İdare Genel

Sekreterliği ve İl Genel Meclisi Başkanlığı hakkındaki soruşturma boyutunun kamuoyunda yanlış algılandığı ifade edildi. Yapılan açıklamada; "İl Özel İdare Genel Sekreteri yaklaşık 3 ay önce görevine başlamış olup, kendisiyle ilgili herhangi bir soruşturma ve inceleme bulunmamaktadır. İlimiz İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden'le ilgili olarak ise İçişleri Bakanlığı'ndan valiliğimize intikal ettirilen Giresunspor ve Amatör Spor Klüplerine aktarılan paradan dolayı görevi kötüye kullanıp kullanmadığı hakkında

açılan bir soruşturmadır. Meclis başkanımızla ilgili bunun dışında herhangi bir soruşturma söz konusu değildir" denildi.

Vali Dursun Ali Şahin, daha önce şike davası ile ilgili Meclis Başkanı Osman Öden ve Özel İdare Sekreteri Mehmet Emür'ün ifadelerine başvurulmasıyla ilgili sorulan soruya şöyle cevap vermişti: "Bu şike davası ile ilgili değil, görevi kötüye kullanma ve evrakta sahtecilik ile

ilgilidir. Soruşturma devam ediyor. Cuma gününden itibaren başlatılan

bir soruşturmadır." - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Giresun Valiliği Yazılı Açıklama Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement