Görele'de Canikli'ye Sevgi Gösterisi - Son Dakika
Yerel

Görele'de Canikli'ye Sevgi Gösterisi

Görele\'de Canikli\'ye Sevgi Gösterisi

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, dün akşam Trabzon Havalimanı'ndan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün programı için Giresun'a giderken saat 21.30'da Görele ilçesinde Göreleli gençler tarafından Karadeniz Sahil Yolu...

23.11.2013 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, dün akşam Trabzon Havalimanı'ndan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün programı için Giresun'a giderken saat 21.30'da Görele ilçesinde Göreleli gençler tarafından Karadeniz Sahil Yolu liman kavşağı mevkiinde karşılandı.

Yaklaşık 500 kişilik grubun "Görele seninle gurur duyuyor" diye sloganlarıyla karşılanan Canikli, yaptığı konuşmada "23 Haziran 2013 tarihinde Erzurum mitingine gelerek bizleri yalnız bırakmayan siz gençleri kutluyorum. Bu akşam yine aynı samimiyetle sizleri burada görmek bizleri son derece gururlandırıyor "dedi.

Görele Belediyesi'nin Ertuğrul Melikoğlu ile devam etmesini istediklerini söyleyen gençlere cevap veren Canikli, "Göreleliler ne istiyorsa yerine getirilir. Belediye başkan adayı için Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, en iyi değerlendirmeyi yapacaktır. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Göstermiş olduğunuz bu sevgiye layık olmaya çalışacağız" diye konuştu.

Canikli, ardından Giresun'a hareket etti. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görele'de Canikli'ye Sevgi Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement