Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci'nin Eşinin Huzurevi ve Sevgi Ei Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci'nin Eşinin Huzurevi ve Sevgi Ei Ziyareti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin eşi Esra Tüfenkci, Malatya Valisi Mustafa Toprak'ın eşi Selime Toprak ile Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı huzurevindeki yaşlılarla, MİAD Sevgi Evleri'nde kalan çocukları ziyaretinden görüntüler Tüfenkci'nin açıklaması Ramazan Bayramı'na doğru Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci'nin eşi Esra Tüfenkci, huzurevindeki yaşlılarla sevgi evlerindeki minikleri ziyaret etti Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin eşi Esra Tüfenkci, Malatya Valisi Mustafa Toprak'ın eşi Selime Toprak ile Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı huzurevindeki yaşlılarla, MİAD Sevgi Evleri'nde kalan çocukları ziyaret etti.

03.07.2016 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin eşi Esra Tüfenkci, Malatya Valisi Mustafa Toprak'ın eşi Selime Toprak ile Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı huzurevindeki yaşlılarla, MİAD Sevgi Evleri'nde kalan çocukları ziyaretinden görüntüler

Tüfenkci'nin açıklaması Ramazan Bayramı'na doğru

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci'nin eşi Esra Tüfenkci, huzurevindeki yaşlılarla sevgi evlerindeki minikleri ziyaret etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin eşi Esra Tüfenkci, Malatya Valisi Mustafa Toprak'ın eşi Selime Toprak ile Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı huzurevindeki yaşlılarla, MİAD Sevgi Evleri'nde kalan çocukları ziyaret etti.

Tüfenkci ve Toprak, beraberinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın eşi Fatma Zehra Çakır, AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı'nın eşi Şadiye Kahtalı ile Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın eşi Hafize Gürkan ile önce huzurevini ziyaret ederek, yaşlılarla bir araya geldi.

Esra Tüfenkci, burada yaptığı konuşmada, bayram öncesi yaşlıların elini öperek, hayır duasını almak için huzurevini ziyaret ettiklerini belirterek, "Buradaki ortam çok güzel, çok sıcak. Yaşlılarımızı çok mutlu ve huzurlu gördük. Buradaki ilgi alaka gayet güzel." dedi.

Huzurevi sakinleriyle sohbet ederek, hatırlarını soran Tüfenkci ve Toprak ile beraberinde daha sonra MİAD Sevgi Evleri'ni gezdi. Burada çocuklarla ilgilenen Tüfenkci ve beraberindekiler, Sevgi Evleri'ndeki bebekleri de sevdi.

Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş, huzurevi sakinlerinin ve Sevgi Evleri'ndeki çocukların kendilerinin ziyaret edilmesinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı Tüfenkci ve beraberindekilere teşekkür etti.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci\'nin Eşinin Huzurevi ve Sevgi Ei Ziyareti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci'nin Eşinin Huzurevi ve Sevgi Ei Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement