Gürsel Tekin; "Bu Bir Tüzük Kurultayıdır, Genel Başkan Adayı Olamaz" - Son Dakika
Politika

Gürsel Tekin; "Bu Bir Tüzük Kurultayıdır, Genel Başkan Adayı Olamaz"

Gürsel Tekin; "Bu Bir Tüzük Kurultayıdır, Genel Başkan Adayı Olamaz"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, 26 Şubat'ta yapılacak CHP Kurultayı ile ilgili, "Demokrasilerde her şey mümkün."

29.01.2012 13:41

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, 26 Şubat'ta yapılacak CHP Kurultayı ile ilgili, "Demokrasilerde her şey mümkün. Genel Başkan adayları da çıkabilir ama bu bir tüzük kurultayıdır. Genel Başkan Adayı'nın olması söz konusu değil" dedi.

Taksim'de düzenlenen "Kentsel dönüşüme hayır" eylemine katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

CHP Genel Kurultayı'nın çok keyifli olacağını belirten Tekin, "Demokrasilerde her şey mümkündür. Genel başkan adayları da çıkabilir. Ama bu tüzük kurultayıdır. Tüzük kurultayında genel başkan adayının olması söz konusu değil" dedi.

Tekin, Uludure olayı ile ilgili sorular üzerine ise, " Uludere'de PKK ötesi bir güç varsa bunu en iyi bilecek olan devlettir. Devletin organlarıdır. Doğrusu çok merak ediyoruz. Defalarca sormamıza rağmen, 'MİT 'Biz böyle bir istihbarat vermedik.' dedi. Bu istihbarat bilgisinin nereden geldiğini iktidar açıklayabilmiş değil" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Gürsel Tekin; 'Bu Bir Tüzük Kurultayıdır, Genel Başkan Adayı Olamaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement