Hakkari'deki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Hakkari'deki Terör Saldırısı

Hakkari\'deki Terör Saldırısı

Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Hakkari'nin Şemdili ilçesinde terör saldırısına ilişkin " Bu alçaklardan da, arkalarındaki güçlerden de birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek kurtulacağız." dedi.

10.10.2016 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Hakkari'nin Şemdili ilçesinde terör saldırısına ilişkin " Bu alçaklardan da, arkalarındaki güçlerden de birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek kurtulacağız." dedi.

Coşkun, yaptığı yazılı açıklamada terör saldırılarını taktik olarak olarak kullanan küresel haçlı siyonist ittifakının asıl amacının milli varlığımızı tarihten silmek olduğunu söyledi.

15 Temmuz'da başlatılmak istenen işgal girişiminin, halkın cesur direnişiyle püskürtülmesinin ardından artık yolun sonuna gelen karanlık örgütleri, şuursuz olduğu kadar acımasız eylemler yapmaya ittiğini ifade eden Coşkun, şunları kaydetti:

"İntihar saldırısının, malum ideolojik ve siyasi organizasyonun, üstelik kendilerinin fail ve sebep oldukları 6-8 Ekim katliamını ve 10 Ekim Ankara Garı saldırısının yıl dönümlerini bahane ederek yaptığı çağrılara halkımızdan hemen hiçbir destek bulamadığı dönemde yapılmış olması düşündürücüdür. Barbarca saldırının, bütün karşı çabalara rağmen Musul operasyonunda devre dışı bırakılamayan Türkiye'nin oyun kurucu veya oyun bozucu olarak bölgedeki etkisinin arttığı bir dönemde gerçekleşmesi tesadüf değildir.

Ülkemizin birliğini, milletimizin huzurunu hedef alan bu tür saldırı ve eylemlerin başarıya ulaşma imkanı yoktur, olamaz. Bu alçaklardan da, arkalarındaki güçlerden de birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek kurtulacağız. Son derece zorlu bir coğrafyada yaşamanın yüklediği sorumluluğun idrakinde ve bütün terör örgütlerinin bizi yıkmaya, parçalamaya dönük amaç ve eylem birliği içinde oldukları bilinciyle, milli kaynaşma ve dayanışmamızı daha da sağlamlaştıracağız. Bizi bölmek, parçalamak, kışkırtmak isteyenlere inat, bütün farklılıklarımızla kardeşler olarak kucaklaşacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hakkari'deki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement