Hatay Basınında Bugün - Son Dakika
Yerel

Hatay Basınında Bugün

Hatay'da yayımlanan bazı gazetelerin haber başlıkları şöyle.ASİ.

07.10.2011 09:20

Hatay'da yayımlanan bazı gazetelerin haber başlıkları şöyle:

ASİ: "Ormanlık alanlar havadan denetlendi

Antakya Orman İşletme Müdürlüğü, yangın söndürme helikopteri ile Hatay'da yürütülen projeleri havadan denetledi.

KENT: "İzmir'de Hatay Günlerine ATSO katkısı"

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (ATSO) yapılan açıklamada, Antakya'nın tanıtımında her zaman farkındalık yaratan Antakya Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden aldığı güçle ve vizyonla İzmir'de düzenlenen "Hatay ünleri" etkinliğin parlayan yıldızı olduğu belirtildi.

YORUM: "Salon sporlarına ilgi arttı"

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Özden Mısırlıoğlu, okulların açılması ve kış mevsiminin yaklaşması nedeniyle salon sporlarına ilginin bir hayli arttığını kaydetti.

ÖZYURT: "Eczacılar Odası başkanlığına Gürses seçildi"

Hatay Eczacı Odası Başkanı Mehmet İhsan Gürses oldu. Eczacı Odası'ndan yapılan yazılı açıklamada, 01-02 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen "Seçimli Olağan Genel Kurul" sonucu oda başkanlığına Gürses'in seçildiği belirtildi.

ANTAKYA: "TEM Şube Başkanı'ndan Tulmaç'a ziyaret"

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürü Cengiz Başar İl Milli Eğitim Müdürü Cafer Tulmaç'ı makamında ziyaret etti.

ATAYURT: "Proje aynı anda iki ilde yapıldı"

TÜBİTAK tarafından desteklenen "Yaşadığım Gezegeni Öğreniyorum" adlı projenin "Dünyanın Çevresini Ölçme" etkinliği 4 Ekim Salı günü Samsun ve Hatay illerinde aynı anda yapıldığı belirtildi.

ZAFER: " "Dörtyol Belediye Meclisi ekim ayı toplantısı gerçekleştirildi"

Dörtyol Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı belediye meclis salonunda yapıldı. Başkan Ahmet Keskin Üyelere İzmir de yapılan Hatay günleri ile ilgili bilgiler aktardı.

Hatay: "Bizi füze değil dostluk korur"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Servet Mullaoğlu, AK Parti'nin dış politikasını eleştirdi. Mullaoğlu, parti yöneticileriyle birlikte Ulus meydanında yaptığı basın açıklamasında, "Bizi füze değil dostluk korur" dedi.

SÖZ: "Hatay Küçük Millet Meclisi yarın toplanıyor"

Hatay küçük Millet Meclisi, sivil toplum, meslek ve emek örgütleri ile kanaat önderlerinin, bilin milletvekilleriyle her ay bir araya gelerek kentin ve Türkiye'nin birer güncel sorununu konuşmak için yarın toplanmaya başlayacak.

- HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay Basınında Bugün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement