Hatay'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Hatay'dan Kısa Kısa

Hatay\'dan Kısa Kısa

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, ilçede bulunan metruk binaların yıkılmasıyla daha güzel bir görünüm ortaya çıkacağını bildirdi.

27.05.2014 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy,  ilçede bulunan metruk binaların yıkılmasıyla daha güzel bir görünüm ortaya çıkacağını bildirdi.

Toksoy, yaptığı yazılı açıklamada, hal içerisindeki boşaltılmış metruk işyerlerinin yıkılmasının ardından, Kışlalar Mahallesi'nde aynı çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

Atıl durumdaki binaların ilçenin görünümünü bozduğunu ifade eden Toksoy, bu çalışmaların tamamlanması ile daha güzel bir görüntü ortaya çıkacağını kaydetti.

-Tedaşspor başarısı

Hatay Tedaşspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Naci Jöntürk, kulüplerinin bir ilke imza atarak Voleybol Genç Erkeklerde Türkiye finallerine yükseldiğini kaydetti.

Jöntürk, yaptığı yazılı açıklamada, takımlarının grup ve yarı final müsabakalarında hiç mağlup olmadığını belirtti.

Alt yapıdan yetişen sporcuların geçen yıl voleybolda Türkiye 3. Ligi'ne terfi ettiğini ifade eden Jöntürk, destek verilmesi halinde daha büyük başarılara imza atılacağını kaydetti.

Jöntürk, 25-30 Haziran tarihleri arasında Ankara'da finallerin yapılacağını da hatırlattı.

-Dörtyol'da voleybol turnuvası

Dörtyol'da "Polis Ablilerle Maçtayım Liseler Arası Voleybol Turnuvası" şampiyonluk maçıyla sona erdi.

Liselerden 15 takımın katıldığı turnuvada Dörtyol Anadolu Öğretmen Lisesi şampiyon oldu.

Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Komiser Kenan Cici, turnuvayla amacın 12-18 yaş arası gençlerin suça karışmalarını engellemek ve topluma kazandırılmasına yönelik çeşitli aktiviteler yapmalarına destekte bulunmak olduğunu kaydetti. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement