Dudu: FETÖ Lekesini Kimse CHP'ye Süremez - Son Dakika
Güncel

Dudu: FETÖ Lekesini Kimse CHP'ye Süremez

TBMM Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu'nun açıklanan raporuna CHP Hatay Milletvekili tepki göstererek,ö Bu darbeyi araştırma komisyonu, darbeciler tarafından rehin alınan, Genel Kurmay Başkanını dinlemedi.

13.07.2017 19:10  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu'nun açıklanan raporuna CHP Hatay Milletvekili tepki göstererek,ö Bu darbeyi araştırma komisyonu, darbeciler tarafından rehin alınan, Genel Kurmay Başkanını dinlemedi. MİT müsteşarını dinlemedi.ö dedi.

CHP Hatay Milletvekili Mevlut Dudu iskenderun ilçe örgütünde partililer ile bir araya geldi.

TBMM Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek'in açıklamalarına sert açıklamalarda bulunan Milletvekili Dudu, şunları söyledi:

"Bu darbeyi araştırma komisyonu, darbeciler tarafından rehin alınan, Genel Kurmay Başkanını dinlemedi. MİT müsteşarını dinlemedi. Daha birçok darbe konusunda bilgi aktarabilecek yetkili ve etkili ismi dinlemedi. Bütün eleştirilerimize, çağrılarımıza rağmen bu yolu tercih etmedi. Bugün darbe raporunu açıklamış. Rapor şu; FETÖ'yü Cumhuriyet Halk Partisi cesaretlendirmiş değerli arkadaşlar. FETÖ'cü kanısı bu milletin % 90'nında olan bir milletvekili utanmadan CHP'yi FETÖ'yü cesaretlendirmekle suçlayabiliyor. Bu lekeyi CHP'ye bulaştırmaya, hiç kimsenin gücü yetmez. 80-100 civarında milletvekilinin Bylok listelerinde ismi olduğu milletin, toplumun büyük kesiminde hakimken, bu konuda çok ciddi şüphe varken, bir tane bile milletvekili yok. Yine en şüpheli milletvekillerinden birisi darbeyi araştırma komisyonu başkanlığı yapıyor. Sonrasında da sonuç olarak nerdeyse CHP'yi darbecilikle suçlayacak, anlama gelebilecek şekilde, İşte, FETÖ'yü Cumhuriyet Halk Partisini cesaretlendirmekle suçluyor. Reşat Petek'e İsmet Paşanın sözüyle,?Hadi ordan, Hadi ordan?'

Dudu: FETÖ Lekesini Kimse CHP\'ye Süremez
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dudu: FETÖ Lekesini Kimse CHP'ye Süremez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement