Hayırsever İş Adamından Bilican Spor'a Destek - Son Dakika
Yerel

Hayırsever İş Adamından Bilican Spor'a Destek

Hayırsever İş Adamından Bilican Spor\'a Destek

MUŞ (İHA) – İstanbul’un Başakşehir ilçesindeki Alçınlar Grubun sahibi hayırsever iş adamı Fesih Alçın, Muş’un Bulanık ilçesindeki Bilican Spor Kulübü’ne forma desteği verdi.

01.06.2017 16:21

MUŞ (İHA) – İstanbul'un Başakşehir ilçesindeki Alçınlar Grubun sahibi hayırsever iş adamı Fesih Alçın, Muş'un Bulanık ilçesindeki Bilican Spor Kulübü'ne forma desteği verdi.

İstanbul'da ikamet eden Bulanıklı iş adamı Fesih Alçın, Bilican Spor Kulübü'ne destek verdi. İş adamlarının bu gibi amatör spor kulüplerine destek vermesi gerektiğini ifade eden Alçın, "Spor siyaset ötesi bir şey. Amatör kulüpler de siyasete alet edilmeden, marka amaçlı kullanılmadan büyümelidir. Bize böyle bir talep geldiğinde, biz de hiç düşünmeden tamam dedik. Bu gençler bizim geleceğimiz. Bu gençlere iyi bir gelecek hazırlamak için elimden gelen her türlü desteği sağlarız. Yeter ki onlar bu formalarla başarılı olsunlar" dedi.

Bilican Spor Kulübü Başkanı Veysi Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Galip Kılınç ise, hayırsever iş adamına teşekkür ederek, "Sporcuların yüzünü güldürdüler. Amatör spor kulüplerine iş adamlarının destek olması gerekir" dediler.

Hayırsever Alçın tarafından hediye edilen formalar kulüp yetkililerine teslim edildi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayırsever İş Adamından Bilican Spor'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement