Hdp'nin Bitlis Mitingi - Son Dakika
Güncel

Hdp'nin Bitlis Mitingi

HDP Şanlıurfa Milletvekili ve Parti Sözcüsü Osman Baydemir, halk oylamasına ilişkin, "Bu pakete 'hayır' dersek ve hayırlarda buluşursak, Türkiye halkları emin olun ki hiç kimse kaybetmiş olmayacak.

07.04.2017 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP Şanlıurfa Milletvekili ve Parti Sözcüsü Osman Baydemir, halk oylamasına ilişkin, "Bu pakete 'hayır' dersek ve hayırlarda buluşursak, Türkiye halkları emin olun ki hiç kimse kaybetmiş olmayacak." dedi.

Ulu Cami önünde düzenlenen mitingde konuşan Baydemir, her zorluğun ardının mutlaka aydınlık ve ferahlık olduğunu söyledi.

Baydemir sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hodri meydan. Halkın iradesi başımız üstüne. Cumhurbaşkanı devletin bütçesini kullanarak meydan meydan miting yapıyorsun, senin rakibin olan Selahattin Demirtaş niye cezaevinde? Adaletin tecellisi ve yargının bir kez daha bağımsızlığına kavuşabilmesi için bu pakete 'hayır' dememiz gerekiyor.

Bu pakete 'hayır' dersek ve hayırlarda buluşursak, Türkiye halkları emin olun ki hiç kimse kaybetmiş olmayacak. Çünkü büyük bir yanlış musibetten hep birlikte ve Türkiye'nin kendisi dönmüş olacak. AK Parti hükümeti başta Cumhurbaşkanı olmak üzere bütün kurmayları, hatalarıyla yüzleşme ve bir kez daha barış politikalarına dönme fırsatını elde etmiş olacak."

Mitinge HDP Milletvekilleri Mithat Sancar, Mizgin Irgat ve Saadet Becerikli de katıldı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement