Hisarcıklıoğlu'ndan Yaşar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hisarcıklıoğlu'ndan Yaşar'a Ziyaret

Hisarcıklıoğlu\'ndan Yaşar\'a Ziyaret

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve CHP Parti Meclisi Üyesi Ekrem Kerem Oktay, Yenimahalle Belediye Başkan’ı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti.

22.05.2014 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve CHP Parti Meclisi Üyesi Ekrem Kerem Oktay, Yenimahalle Belediye Başkan'ı Fethi Yaşar'ı ziyaret etti.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve CHP Parti Meclisi Üyesi Ekrem Kerem Oktay, yerel seçimler sonrasında ikinci kez Yenimahalle Belediye Başkanlığı'na seçilen Fethi Yaşar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yaşar'ı makamında ziyaret eden Hisarcıklıoğlu, bu tür makamların halka hizmet için birer fırsat olduğunu belirterek, Yaşar'a çalışmalarında başarılar diledi.

Belediyenin işleyişi hakkında Hisarcıklıoğlu ve Oktay'a bilgiler veren Yaşar, 5 yıl boyunca hayata geçirmiş olduğu projeleri de maketleri üzerinden tanıttı.

5 yıl boyunca gerçekleştirilen projeler için Yaşar'ı takdir eden Hisarcıklıoğlu, "İnsanlar hizmetin karşılığını veriyor. Yeniden seçilmenizden dolayı mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Ziyaretten onur duyduğunu belirten Yaşar, "İşinizi severek yaparsanız başarısız olmak için bir sebep yok. Yenimahalle halkı da hizmeti değerlendirdi. Halkımızla büyük işler başardık. Bir 5 yıl daha Yenimahalle'ye güzellikler katacağız" dedi.

Belediyenin projelerini Hisarcıklıoğlu ve Oktay'a tanıtan Yaşar, misafirlerinin de takdirini kazandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcıklıoğlu'ndan Yaşar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement