İBB ve İLESAM'dan "Türk'ün Fikir Kalelerinden Erol GÜNGÖR" Özel Etkinliği - Son Dakika
Güncel

İBB ve İLESAM'dan "Türk'ün Fikir Kalelerinden Erol GÜNGÖR" Özel Etkinliği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kültür Daire Başkanlığı, Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü "Özel Etkinlikler" kapsamında "Türk'ün Fikir Kalelerinden Erol Güngör" özel etkinliği düzenleyecek.

07.04.2017 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bakırköy Anadolu Lisesi ve İLESAM'ın da (Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği) katkı ve işbirliği sağlayacağı program 10 Nisan 2017, Pazartesi günü, saat 13.00'de, Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi'nde başlayacak. Bakırköy Anadolu Lisesi Müdürü İrfan MÜFTÜOĞLU'nun selamlama konuşmasıyla başlayacak olan etkinlik, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah AYDIN ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Abdurrahman ŞEN'in yapacakları açılış konuşmalarından sonra "Türk'ün Fikir Kalelerinden Erol Güngör" paneli ile devam edecek. Sunucu ve yapımcı Harun YÖNDEM'in yöneteceği panelde; medya iletişim uzmanı, sosyolog ve 23. Dönem İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Edibe SÖZEN; Bir Geleneğin Yazarı: Erol Güngör'ü, Sosyolog Cafer VAYNİ; Türk Düşünce Hayatında Erol Güngör'ü, Gazeteci-Yazar Romancı-Tiyatrocu Üstün İNANÇ ise Erol Güngör ile olan hatıralarını çeşitli yönleriyle anlatacaklardır.

Kültür ile eğitimin birbirini besleyeceği ve geliştireceği özel etkinliğe Bakırköy'de okuyan ilk-orta ve lise öğrencileri, eğitimciler ile vatandaşlar katılacak.Ayrıca Erol GÜNGÖR'ün eşi Prof.Dr.Şeyma GÜNGÖR ile oğlu Turhan GÜNGÖR'ün de programa katılması bekleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İBB ve İLESAM'dan 'Türk'ün Fikir Kalelerinden Erol GÜNGÖR' Özel Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement