Iggy Defterler D&r Mağazalarında - Son Dakika
Kadın

Iggy Defterler D&r Mağazalarında

Iggy Defterler D&r Mağazalarında

Sahip olduğu onlarca farklı deseniyle defter meraklılarının beğenisini kazanan Türkiye’nin yeni kırtasiye markası Iggy, şimdi D&R mağazalarının raflarında yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor.

28.05.2018 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz aylarda görücüye çıkan ve daha ilk günlerinde kendi meraklı kitlesini oluşturan Iggy; defterleri, haftalık planlayıcıları, masaüstü takvimleri ve pek çok kırtasiye ürünüyle çalışma hayatını şıklık ve modayla buluşturan tarz sahiplerine sesleniyor.

Kırtasiye ürünlerindeki tekdüzeliğe, sıkıcı, demode ve albenisi olmayan tasarım anlayışına başkaldıran Iggy'nin, her tasarımına farklı bir ilham parıltısı iliştirilmiş durumda. Studio Iggy tasarımcılarının bazen bir meyveden, bazen bir kelebekten ve bazen bir bisikletin tekerinden ilham aldığı görülüyor.

Geniş tasarım alternatifiyle seçim özgürlüğü sunan bu defterler, sahip olduğu özgün konsepti gibi yapımında kullanılan malzemeleriyle de ilgi çekiyor. Kadife hissi veren kapaklar, bu defterlerin önemli bir parçası durumunda. Bununla birlikte İsveç'in çevre dostu kağıtlarından oluşan iç sayfaları ise sürdürülebilir bir dünyanın düşüncesine katkıda bulunuyor.

Ankara, İstanbul, İzmir ve Eskişehir başta olmak üzere 17 farklı ildeki DveR'larda satılmaya başlanan ürünlere Studioiggy.com adresinden, n11'den ve Iggy'nin Instagram sayfasından sipariş vererek sahip olabilirsiniz.

Kaynak: Pembenar

Son Dakika Kadın Iggy Defterler D&r Mağazalarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement