İlahiyat Fakültesi Dekanından Başkan Sözlü'ye Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

İlahiyat Fakültesi Dekanından Başkan Sözlü'ye Teşekkür Plaketi

İlahiyat Fakültesi Dekanından Başkan Sözlü\'ye Teşekkür Plaketi

Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ali Osman Ateş, 57.Alay şehitlerinin adına Ceyhan'da cami yaptırılmasından dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye teşekkür plaketi verdi.

03.08.2013 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Osman Ateş, 57. Alay şehitlerinin adına Ceyhan'da cami yaptırılmasından dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye teşekkür plaketi verdi.

Başkan Sözlü'yü makamında ziyaret eden İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Osman Ateş, 57. Alay şehitlerinin adının verildiği yapımı devam eden cami için teşekkür etti. Burada konuşan Ateş, "Ceyhan Belediyesi, ilçe müftülük binasının yapımından sonra üniversitemizin camisine de sahip çıkarak bu konudaki öncülüğünü göstermiştir. Bundan sonra da aynı şekilde gayret göstereceklerine inancım tamdır. Camimiz için yardım kampanyasını çok ciddi bir şekilde takip etmiş ve teşvik etmiştir" dedi.

Başkan Sözlü ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "57. Alay Camisisi için ne yapsak azdır. Çanakkale şehitlerini ve tüm şehitlerimize şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu. Şehitlerin anısının Adana'da yaşayacak olmasının önemine değinen Sözlü, "Bu gün bağımsız ve hür şekilde yaşayabiliyorsak, dini vecibemizi yerine getirebiliyorsak Çanakkale'de bu vatan için gözlerini kırpmadan şehit olan ecdatlarımızın sayesindedir. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla yad ediyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Dekan Ateş, Sözlü'ye çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlahiyat Fakültesi Dekanından Başkan Sözlü'ye Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement