İş'e Hazır Bilişim Uzmanı Olun! - Son Dakika
Advertorial

İş'e Hazır Bilişim Uzmanı Olun!

Dünya birbiriyle kesişen büyük problemlerle, dijital dönüşümle ve iş gücünde yaşanan hızlı değişimlerle yüzleşiyor. Türkiye'de de durum aynı. Ülkemizde ağ uzmanı açığı hızla büyüyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "70 bin bilişim uzmanına acilen ihtiyacımız var" diyor. Bilişim uzmanlarına devlet kadrolarında uzmanlara 8 bin lira para verilmektedir.

29.01.2018 14:44  Güncelleme: 15:59
İlandır

Dünyada bilgi teknolojileri konusunda önde gelen ülkelerin uyguladığı modellerden hareket edilerek hazırlanan "Geleceğini KODLA (MCSD)" , "Geleceğini KUR (MCSE)" projeleri sektörün ihtiyaç duyduğu Ağ ve Yazılım Teknolojileri uzmanlarını yetiştirmek ve onları iş yaşamına hazırlamak amacıyla Bilişim Eğitim Merkezi tarafından geliştirildi. Proje Microsoft, MEB ve Bilişim Kariyer tarafından desteklenmektedir.

Katılımcılar "Bilişim Kariyer" dahilinde danışmanlardan ücretsiz kariyer danışmanlık desteği alabileceklerdir. Eğitime katılanlara kariyer garantisi verilmemekle birlikte programdan mezun olan Ağ ve Yazılım uzmanları, projenin iş ortaklarından Bilişim Kariyer Firması tarafından sunulan iş ve kariyer fırsatlarından yararlanma hakkı elde edeceklerdir.

İş'e Hazır Bilişim Uzmanı Olun!

PROJENİN KAPSAMI VE AMACI

İş'e Hazır Bilişimci, Katılımcıların iş hayatında daha etkin çalışanlar olması ve Türkiye'de ve uluslararası kurum ve kuruluşlarda istihdam edilebilirliğinin güçlendirilmesi amaçlanmaktadır. İş'e Hazır sertifika programını başarıyla tamamlayan mezunları Kariyer.net, Secret CV ve Yenibiris.com gibi İK sitelerine yapacakları iş başvurularında işverenler tarafından "İş'e Hazır Bilişimci"sertifikasına sahip ayrıcalıklı adaylar olarak görüntüleneceklerdir.

İŞ'E HAZIR BİLİŞİMCİ PROGRAMI İLE HEDEFLENENLER

- Katılımcıların istihdam olanakları artacak.

- Bilişim Eğitim Merkezi İş'e Hazır Bilişimci Projesi mezunları, eğitimleri sırasında alacakları teorik ve pratik bilginin iş hayatında en doğru şekilde nasıl uygulayacağını öğrenecek.

- Proje Mezunları, Bilişim Eğitim Merkezi sertifikası yanında MEB ve "İŞ'e Hazır Bilişimci "Projesi kapsamında Sistem ve Yazılım Uzmanlığı Sertifikasına da sahip olacaktır.

İş sahibi olabilmeniz için büyük fırsat!

Yazılım ve Sistem Uzmanlığı eğitimleri ile "İş'e Hazır Bilişimci" olun.

Özel indirim ve sınırlı kontenjan için hemen

Son Dakika Advertorial İş'e Hazır Bilişim Uzmanı Olun! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement