İsmet Uçma "5 Çocuk Tavsiyesini Unutmayalım" - Son Dakika
Güncel

İsmet Uçma "5 Çocuk Tavsiyesini Unutmayalım"

İsmet Uçma "5 Çocuk Tavsiyesini Unutmayalım"

Çekmeköy’de Erdem ailesinin düğün merasimine katılan ve aynı zamanda nikah şahidi olan İstanbul Ak Parti Milletvekili İsmet Uçma 16 Nisan’da yapılacak olan referandum ile ilgili "Türk Milleti her zaman ne yapacağını çok iyi bilir. 15 Temmuz’da bu aziz halk ne yapacağını gösterdi" dedi.

01.04.2017 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çekmeköy'de Erdem ailesinin düğün merasimine katılan ve aynı zamanda nikah şahidi olan İstanbul Ak Parti Milletvekili İsmet Uçma 16 Nisan'da yapılacak olan referandum ile ilgili "Türk Milleti her zaman ne yapacağını çok iyi bilir. 15 Temmuz'da bu aziz halk ne yapacağını gösterdi" dedi.

Çekmeköy'de gerçekleşen Erdem ailesinin düğün merasimine iş ve siyaset dünyasından bir çok isim katıldı. Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli'nin kıymış olduğu nikaha, Ak Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Ankara Numune SUAM Genel Cerrahi Anabilim dalı Başkanı Prof. Dr. Fatih Mehmet Avşar, İstanbul Anadolu Yakası PTT Başmüdür Yardımcısı Mehmet Birtek, İş Dünyası Konfederasyonu (BİRKONFED) Teşkilat Başkanı Yücel Yalçınkaya, Yapımcı, Melih Göğebakan, Çekmeköy Ordulular Dernek Başkanı Metin Çoban, Çekmeköy Ak Parti ilçe Başkan Yardımcısı Hamza Çoban, MHP Giresun Milletvekili adayı Bora Kılıç, İşadamı Tahsin Çoban şahitlik yaptılar.

Yeni çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilerim diyen Milletvekili İsmet Uçma; "Evli çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Allah bir yastıkta dert ve keder göstermeden mutluluk içeresinde yaşamalarını nasip etsin. Sayın Cumhurbaşkanımızın 5 çocuk tavsiyesini ben buradan sizlere hatırlatmış olayım. Ne diyor, Evlilik uzun bir yolculuk. İyi günler var, kötü günler var. İyi günler paylaştıkça çoğalır ama kötü günlerde sabrettikçe elbet mutluluğa dönüşür. Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah Kerim. Güzel ülkemizin devamı gençlerimizin neslimizin devamı için 5 çocuk tavsiyesini unutmayalım" dedi.

"Hollanda polisi köpekle saldırırsa, Türk halkı Sivas kangalı ile karşılık verir"

Dost görünümlü demokrasi gülücükleri dağıtan Avrupa'nın bu günlerde Türkiye'ye sözde referandum ambargosu koymaya çalıştığını vurgulayan Uçma, "Hollanda'da bunun örneğini gördük. Halkımıza Hollanda Polisi elinde köpekler ile saldırdı. Bu halk ne yaptı peki elinde Sivas kangallarını ve Türk bayrağını alarak Hollanda sokaklarına çıkarak biz buradayız diyerek dosta güven düşmana korku vermişlerdir. 15 Temmuz'da bu millet bir Çanakkale ruhu destanını yazdı. Her zamanda yazacaktır. Avrupa bu anlamda artık bizi çok iyi anlaması lazım" ifadelerinde bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İsmet Uçma '5 Çocuk Tavsiyesini Unutmayalım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement