İstanbul karlar altında! Anadolu Yakası beyaz örtüyle kaplandı, valilikten uyarı geldi - Son Dakika
Güncel

İstanbul karlar altında! Anadolu Yakası beyaz örtüyle kaplandı, valilikten uyarı geldi

Meteoroloji ve valiliğin art arda uyarıları sonrası İstanbul'da kar yağışı etkisini iyiden iyiye artırırken, Anadolu Yakası'nda Beykoz, Ümraniye, Çekmeköy, Kartal, Pendik, Maltepe ve Tuzla'nın yüksek kesimleri beyaz örtüyle kaplandı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Lütfen zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım. Toplu taşıma araçlarını tercih edelim. Motokuryelerin trafiğe çıkış kısıtlaması devam ediyor" ifadelerini kullandı.

07.02.2023 07:58  Güncelleme: 09:51

TEM ve D-100 kara yolunda yağış nedeniyle sürücüler trafikte yavaş ilerlerken Avrupa Yakası'nda Arnavutköy, Beylikdüzü, Beşiktaş, Kağıthane, Beyoğlu, Fatih, Bahçelievler ve Bakırköy'de kar, aralıklı olarak devam ediyor.

YÜKSEK KESİMLER BEYAZ ÖRTÜYLE KAPLANDI

Anadolu Yakası'nda da Beykoz, Ümraniye, Çekmeköy, Kartal, Pendik, Maltepe ve Tuzla'nın yüksek kesimleri beyaz örtüyle kaplandı.

"ZORUNLU OLMADIKÇA TRAFİĞE ÇIKMAYALIM"

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli hemşehrilerim, İstanbul'da olumsuz hava koşulları, buzlanma ve don olayları etkisini sürdürüyor. Lütfen zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım. Toplu taşıma araçlarını tercih edelim. Motokuryelerin trafiğe çıkış kısıtlaması devam ediyor" ifadelerini kullandı.

İstanbul karlar altında! Anadolu Yakası beyaz örtüyle kaplandı, valilikten uyarı geldi
İstanbul karlar altında! Anadolu Yakası beyaz örtüyle kaplandı, valilikten uyarı geldi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul karlar altında! Anadolu Yakası beyaz örtüyle kaplandı, valilikten uyarı geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement