İstanbul'da Kütahyalıların "Geleneksel İftar Buluşması" - Son Dakika
Yerel

İstanbul'da Kütahyalıların "Geleneksel İftar Buluşması"

Kütahya İlinden Yetişenler Derneği (KİYD) İstanbul Şubesinin geleneksel iftar programı, Kartal ilçesinde İstanbul ve Kütahya'dan çok sayıda kişinin katılımıyla yapıldı.

28.06.2015 22:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya İlinden Yetişenler Derneği (KİYD) İstanbul Şubesinin geleneksel iftar programı, Kartal ilçesinde İstanbul ve Kütahya'dan çok sayıda kişinin katılımıyla yapıldı.

Şubeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kartal'da bir otelde verilen iftara katılanlar, dostlarıyla yeniden bir araya gelmenin heyecanını yaşarken, yeni dostlarla da tanışma imkanı buldu.

KİYD İstanbul Şube Başkanı Metin Bedir, yemek sonrası yaptığı konuşmada, konuklara teşekkür etti.

Dernek çalışmaları hakkında bilgiler veren Bedir'in daveti üzerine kürsüye Reyhan Toker ve Tamer Altınkaya geldi. Üniversitelerinden yeni mezun olan Toker ve Altınkaya da duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Merkez Valisi, eski İstanbul ve Kütahya il emniyet müdürlerinden Celalettin Cerrah, Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD) Başkanı Bayram Yıldız, Kütahya Meydan Aşevi Derneği Başkanı Nazif Kocaçoban ile Doç. Dr. Tevfik Özpaçacı, TRT sanatçılarından Mustafa Hisarlı, dünyaca ünlü koleksiyoner Doğan Güral, Gürallar Yönetim Kurulu Danışmanı Süleyman Aygen, eski Gelir İdaresi Başkanı Mehmet Akif Ulusoy, Prof. Dr. İlhan Topaloğlu, Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Figen Kaptan, Yeminli Mali Müşavir Rafet Kalkan, Orman Mühendisi Memduh Uysal da konuşmalarında, dernek yönetimine teşekkür etti. Konuşmacılar, birlik ve beraberliğin güçlenmesi temennilerinde bulunarak, özellikle burs fonunun desteklenmesi için sorumlulukların paylaşılmasının önemine değindi.

Geleneksel iftar buluşması, katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

İftara, Candan Makina Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Candan ve Genel Müdür Yardımcısı Erkan Candan, Kütahya Porselen İthalat Müdürü Emre Özpaçacı, Gürallar Yapı Genel Müdürü Evrim Karayel, Efe Ser Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Efe, KÜSAD üyeleri Ahmet Bitirim, Tevfik Solmaz, Sabri Dağhan, Korkmaz Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Yanalak, iş adamı Bahattin Yıldırım, Dr. Halil Akyıl, İlahiyatçı Ramazan Çokdaş, Emekli Albay Ahmet Saltık, Yeminli Mali Müşavir Cihat Ener, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Halit Ceylan ve Hikmet Şentürk, Mimar Azmi Şamlıoğlu, Dr. Emine Gürpınar Özkul ve eşi futbol hakemi Samet Özkul, İletişim Uzmanı Mustafa Şapşap, Hattat Mahmut Şahin, Tekstil Mühendisi Bayram Korkmaz, Elektrik Mühendisi Ali İhsan Ceylan, Bilgisayar Mühendisi Mustafa Alp Arslan, MRC Temizlik Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Atak, CD Güvenlik Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Cengizhan Dağlı, avukatlar İsmail Fidancı, Fethi Mutlu, Kamil Ata, Hasan Algül, Saime Atakan, Darıca Kütahyalılar Derneği Başkanı Mehmet Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri, futbol hakemi ve öğretmen Ömer Sülün, Gürallar Kiremit Marmara Bölge Sorumlusu Cengiz Gümüşkar, İnşaat Mühendisi İbrahim Fidancı ve ailelerinin yanı sıra dernek üyeleri ve öğrencilerin aralarında bulunduğu 220 kişi katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul'da Kütahyalıların 'Geleneksel İftar Buluşması' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement