İzmir Bakan Soylu, İzmir'de Subayların Yemin Törenine Katıldı - Son Dakika
Politika

İzmir Bakan Soylu, İzmir'de Subayların Yemin Törenine Katıldı

İzmir Bakan Soylu, İzmir'de subayların yemin törenine katıldı (EK)Bakan Soylu, İzmir'de subayların yemin törenine katıldı (EK)TURGUT AKAY HAYRATI OLAN ŞEHİTLER CAMİİ'NİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİFoça Jandarma Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı'nda subay adaylarının yemin törenine...

12.10.2018 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Bakan Soylu, İzmir'de subayların yemin törenine katıldı (EK)Bakan Soylu, İzmir'de subayların yemin törenine katıldı (EK)

TURGUT AKAY HAYRATI OLAN ŞEHİTLER CAMİİ'NİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Foça Jandarma Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı'nda subay adaylarının yemin törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, törenin ardından helikopterle Buca'daki İl Jandarma Komutanlığı'na geldi. Soylu'ya Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, İzmir İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Fahri Korkmaz, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ eşlik etti. Bakan Soylu, burada Turgut Akay Hayratı olan Şehitler Camii'nin açılışını gerçekleştirdi ve camide cuma namazını kıldı. Kısa bir konuşma yapan Bakan Soylu, camilerin bu tarz yerlerde bulunmasının manevi açıdan çok yararlı olduğunu belirterek, Akay ailesi üyelerine teşekkür plaketi verdi. Daha sonra, alaydaki erlerle birlikte yemek yiyen Soylu, alaydan ayrıldı.

İzmir Bakan Soylu, İzmir\'de Subayların Yemin Törenine Katıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika İzmir Bakan Soylu, İzmir'de Subayların Yemin Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement