İzmir'de bir kişi, 33 saat sonra enkaz altından yaralı olarak kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de bir kişi, 33 saat sonra enkaz altından yaralı olarak kurtarıldı

İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 33 saat sonra 55 yaşındaki Ahmet adlı şahıs yaralı olarak kurtarıldı.

01.11.2020 00:43  Güncelleme: 13:06

İzmir'de merkez üssü Seferihisar ilçesi olan 6.6 büyüklüğündeki depremde birçok bina yıkılırken, enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları aralıksız sürüyor.Bu çalışmalarda arama kurtarma ekipleri, 33 saat sonra bir depremzedeyi enkazdan yaralı olarak çıkarmayı başardı.

55 YAŞINDAKİ YARALI DEPREMZEDE ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE ÇIKARILDI

Depremin en fazla yıkıma neden olduğu Bayraklı ilçesinde tamamen yıkılan Rıza Bey Apartmanı enkazındaki çalışmalar sırasında arama kurtarma ekipleri, yaralı olduğunu belirledikleri bir kişi için sedye istedi. Ekipler, alkışlar arasında yaralı çıkarılan 55 yaşlarındaki Ahmet isimli kişiyi ambulansa bindirdi. Yaralı, Ege Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da yaralı olarak enkaz altından çıkarılan kişiyi ambulansta karşıladı.

İzmir'de bir kişi, 33 saat sonra enkaz altından yaralı olarak kurtarıldı

YARALI KURTARILAN KADIN HASTANEDE HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Öte yandan, Rıza Bey Apartmanı'nın enkazında devam eden arama kurtarma çalışmalarında orta yaşlarda bir kadına sağ olarak ulaşılmış ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen talihsiz kadın yaşamını yitirmişti.

BUSE DE RIZA BEY APARTMANINDAN ÇIKARILMIŞTI

Rıza Bey Apartmanı'ndan dün Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin enkaz üzerinden görüştüğü Buse Hasdemir ve ailesinin ardından bugün 16 yaşındaki İnci Okan, yaralı olarak kurtarılmıştı.

51 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 896 KİŞİ YARALANDI

İzmir'in Seferihisar ilçesinde meydana gelen ve yaklaşık 15 saniye süren depremde şu ana kadar 51 kişi hayatını kaybetti, 896 kişi yaralandı. 9 binada arama-kurtarma çalışmaları sürerken 103 kişi enkazdan kurtarıldı. 9 binada arama-kurtarma çalışmaları sürerken 103 kişi enkazdan kurtarıldı.

İzmir\'de bir kişi, 33 saat sonra enkaz altından yaralı olarak kurtarıldı

Son Dakika Güncel İzmir'de bir kişi, 33 saat sonra enkaz altından yaralı olarak kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement