İzmitli Gençler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

İzmitli Gençler Ödüllendirildi

İzmitli Gençler Ödüllendirildi

İzmit Belediyesi geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlediği Genç İzmit Ödülleri'nin ikincisini İzmit'te bir otelde gerçekleştirdi.

17.03.2014 10:40  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlediği ve gençler tarafından büyük ilgi gören Genç İzmit Ödülleri'nin ikincisini İzmit'te bir otelde gerçekleştirdi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ödül törenine AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nermin Tol, gençler ve çok sayıda davetli katıldı.

Gençlere büyük önem veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan törende yaptığı konuşmada İzmit Belediyesi'nin genç odaklı hizmetlerine değinerek, "İzmit ufku geniş, gelecek için çaba harcayan, düşünen, üreten gençlerin yaşadığı güzel bir şehir. Böyle güzel bir şehirde böyle güzel gençlere hizmet ediyor olmak bizim için bir onur ve gurur kaynağıdır. Biz yöneticilere düşen temel görev bu şehirde yaşayan her gencin yaşam standardını iki katına yükseltmektir. Bunun için göreve geldiğimiz günden bu güne gençlere öncelik vermekten vazgeçmedik. Genç odaklı yaklaşımlarımızı sözde bırakmadık. Gençlerimizle birlikte, gençlerimiz için çalıştık. Genç odaklı İzmit Belediyesi yeni dönemde de bu anlayışını sürdürecek. Gençlerimiz için çok güzel projelerimiz var" dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Bilimin dünya hakimiyeti için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Biz bilim ve teknolojinin bu kadar geliştiği bir dönemde gençlerimizin bu gibi projeler ile karşımızda olmaları bizim için çok önemli. Bilgi ve teknoloji kimde ise söz ondadır, dünyanın hakimi odur. Bilgiye ne kadar yakın olursak refah be mutluluğumuz o kadar arttı" ifadelerini kullandı.

15-30 yaş arası toplam 68 kişinin katıldığı yarışmada yarışmacılar çevre, turizm, gönüllük, sanat, girişimcilik ve eğitim olmak üzere 6 kategoride yarıştılar. Jüri üyeliğini Seyhan Özcan, Erdoğan Alkan, Ayhan Varol ve Ömer Ataç'ın yaptığı yarışmada Çevre Ödülü'nü Özel Seymen Anadolu Lisesi, Gönüllük Ödülü'nü AISEEC, Sanat Ödülü'nü Nihal Kayır, Girişimcilik Ödülü'nü Kerem Oğuz, Turizm Ödülü'nü Özel Seymen Anadolu Lisesi kazandı. Kazanan yarışmacılar ödüllerini Başkan Doğan ve Milletvekili Zeki Aygün'den aldılar. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmitli Gençler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement