Kadıköy'de çirkin saldırı! Bir kadın, Kuran Kursu'nun camlarını indirdi - Son Dakika

Kadıköy'de çirkin saldırı! Bir kadın, Kuran Kursu'nun camlarını indirdi

Son Güncelleme: 04.04.2023 11:37

Kadıköy'de bir kadın, çocukların istismar edildiğini ileri sürerek Kur'an Kursu'nun camlarına tekme atıp kırdı. Görgü tanığı Rıdvan Elalmış, "Kur'an Kursu'nu burada istemiyorlar. Daha öncede 'sizi burada barındırmayız' diye söylüyorlardı. Camdan kendisine ne yapıyorsun diye bağırdım, 'burada çocuk istismar ediyorlar ses çıkarmıyorsunuz ama ben cam kırıyorum bana bağırıyorsunuz' dedi" şeklinde konuştu.

Kadıköy'de Rasimpaşa Mahallesi'nde bulunan bir Kur'an Kursu'nda meydana gelen olayda bir kadın çocukların istismar edildiğini iddia edip, Kur'an Kursu'nun camlarına tekme atarak kırmaya başladı.

Kadıköy'de Kur'an Kursu'na saldırı

CAMLARI KIRIP UZAKLAŞTI

Hakaret savurarak el hareketleri yapan kadın, camları kırdıktan sonra olay yerinden uzaklaştı. O anlar ise içeride bulunanların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kadıköy'de Kur'an Kursu'na saldırı

"DAHA ÖNCE DE 'SİZİ BURADA BARINDIRMAYIZ" DİYORLARDI"

Görgü tanığı Rıdvan Elalmış, "Saat 17.00 sıralarıydı burada bir kalabalık sesi duydum ve cama çıktım baktım bir bayanın camları tekmeleyerek yerdeki taşlar ile camları kırmaya çalıştığını ve burayı taciz ettiğini gördüm. Devamlı olan şeyler. Kur'an Kursu'nu burada istemiyorlar. Daha öncede 'sizi burada barındırmayız' diye söylüyorlardı. Camdan kendisine ne yapıyorsun diye bağırdım, 'burada çocuk istismar ediyorlar ses çıkarmıyorsunuz ama ben cam kırıyorum bana bağırıyorsunuz' dedi. Kendisinden şikayetçi olduk. Çocuklar içeride eğitim görüyordu korkudan dışarı bile çıkamadılar" dedi.

Kadıköy'de Kur'an Kursu'na saldırı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kadıköy'de çirkin saldırı! Bir kadın, Kuran Kursu'nun camlarını indirdi - Son Dakika


Advertisement