Kadın Girişimci Latin Amerika'dan Getirdiği Ürünle Çatla Sorunun Bitiriyor - Son Dakika
Ekonomi

Kadın Girişimci Latin Amerika'dan Getirdiği Ürünle Çatla Sorunun Bitiriyor

Estetik uzmanı olarak çalışan kadın girişimci Neslim Güngen, Latin Amerika'dan getirdİği ürünle insanların ciddi sorunlar yaşadığı çatlağa karşı büyük başarı elde etmesini sağladı.

16.04.2019 12:34
sponsorlu içerik

İstanbul, Bakırköy'de hizmet veren güzellik merkezinin sahibi estetik uzmanı Neslim Güngen, "18 yıldır güzellik sektöründen çalışıyorum. Güzelilk merkezi işletiyorum aynı zamanda güzellik medikal şirketimizde var. Bu noktalarda insanlarımıza hizmet etmek ve mutlu etmek için mücadele ediyoruz. İhtiyaca yönelik olarak araştırmalarımızı yapıp buraya getiriyor ve sektörün insanlarımızın beğenisine sunuyoruz." diye konuştu.

"ÇATLAKLARI ONARIP SIKILAŞMA SAĞLIYOR"

Neslim Güngen, "Bizim en iddialı olduğumuz alan çatlak sorunudur. Bugüne kadar bu alanda alınmış net bir sonuç yoktu. Latin Amerika'dan getirdiğimiz Striort ürünüyle çatlaklara karşı yüzde 80'e varan başarılı sonuçlar alabiliyoruz. Striort; çatlak çizgilerinin üzerindeki collagen bağ dokunun ortamoleküler yöntem ile güçlendirilmesini ve tekrar birleşmesini sağlıyor. İşlem, yapılan bölgede çatlakları onardığı gibi sıkılaşma da sağlanıyor. Şu an bu yöntem Türkiye'de çok yaygın değil ama yayılması için çok çalışıyoruz." dedi.

"AMACIMIZ İNSANLARI MUTLU ETMEK"

Güngen, "Bağımsız laboratuvarlarda test edilen ürün 500 bine yakın sonuç almış başarılı bir ürün. Bizim amacımız da çatlağa karşı en başarılı sonucu almak ve insanları mutlu etmek bunun için çok çalışıyoruz. Ürünün şuan bir rakibi yok ve kendi kendine büyüyor bizde bunun bir parçası olarak çalışıyoruz." dedi.

Kadın Girişimci Latin Amerika\'dan Getirdiği Ürünle Çatla Sorunun Bitiriyor

Son Dakika Ekonomi Kadın Girişimci Latin Amerika'dan Getirdiği Ürünle Çatla Sorunun Bitiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement