Kara Kartal Sergen'i Üzdü: 1-2 - Son Dakika
Spor

Kara Kartal Sergen'i Üzdü: 1-2

Kara Kartal Sergen\'i Üzdü: 1-2

Beşiktaş, son dakikalarını yine stres dolu geçirdiği maçta Gaziantepspor engelini 2-1'lik skorla geçti.

07.02.2014 22:14

Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta karılaşmalarında Gaziantepspor'a konuk olan Beşiktaş, rakibini 2-1'lik skorla mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini elde etti.

Beşiktaş'ın sezon sonu için anlaşmaya vardığı Gaziantepspor'un golcüsü Cenk Tosun karşılaşmaya ilk 11'de başlarken, Ekrem Dağ, Dany Nounkeu ve Serdar Kurtuluş da eski takımlarına karşı forma giydiler.

Beşiktaş iyi başladı

1 - 2

2

İsabetli şut

5

8

İsabetsiz şut

11

6

Korner

6

17

Faul

15

0

Sarı kart

4

0

Kırmızı kart

0

%50

Topla oynama

%50

Karşılaşmanın ilk yarısında Beşiktaş iyi alan daraltıp önde basarak oyunun kontrolünü ele alırken, Gaziantepspor ise topu üçüncü bölgede tutmakta oldukça zorlandı.

15. dakikada Beşiktaş'ın sağ köşeden kazandığı kornerde, Gökhan Töre'nin ceza sahasına yaptığı ortayı Cenk Tosun kafayla karşılayarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

19. dakikada Beşiktaş aradığı golü buldu. Hutchinson'un orta sahadan getirdiği topu Gökhan Töre ceza sahası önünden aldı ve içeriye ortaladı. Meşin yuvarlağı kafayla karşılayan Olcay Şahan, topu ağlarla buluşturdu: 0-1

21'de Veli'nin pasında soldan içeri sokulan Atiba Hutchinson sol ayağıyla sert bir vuruş yaptı ama top üstten auta gitti.

24. dakikada Traore, rakiplerini çalımlayarak Beşiktaş ceza sahası önünde topu Bekir Ozan Has'a aktardı. Bu futbolcunun içeriye gönderdiği meşin yuvarlağı Beşiktaş savunması kornere çıkardı.

31'de Olcay Şahan'ın sağdan ceza sahasına ortaladığı topla buluşan Gökhan Töre, Almeida'ya pas verdi, Portekizli golcünün vuruşunda top kalecide kaldı. İlk 45 dakikanın geri kalan bölümlerinde de gol sesi çıkmayınca Beşiktaş devreye 1-0'lık avantajla girdi.

İkinci yarının detayları az sonra...

MAÇIN HEYECANINI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Sergen Yalçın

Performans: 5/10

İlk yarıda takımı özellikle orta alanda oldukça zorlandı ve hücum yollarında etkisiz kaldı. İkinci yarıdaki değişikliklerle tempoları artsa da puan için yeterli olmadı.

Slaven Bilic

Performans: 7/10

Kasımpaşa maçını düşünerek kadrosunda birtakım değişikliklere gitse de Gaziantepspor'u çok iyi analiz ettiği belliydi. Takımı genel olarak oyunu kontrol altında tutup hak ettiğini aldı.

Bilic'ten sürpriz 11 Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, geçen haftaki ilk 11'den Ersan Gülüm ve Fernandes'i çıkartarak, Veli Kavlak ve bu hafta Galatasaray'dan kiralanan Dany'i sahaya sürdü. Bilic, Fernandes'i yedek soyundururken, Adem Ersan Gülüm'ü kadroya almadı. Sakatlığı bulunan Jones, Sivok ve Necip Uysal da Gaziantep'e getirilmedi.

Emre Tali'ye destek Beşiktaşlı futbolcular, A2 Ligi'nde Kartalspor ile oynanan maçta sağ diz çapraz bağlarından sakatlanan Emre Tali'nin fotoğrafının yer aldığı ve "geçmiş olsun Emre Tali" yazılı tişörtle ısınma hareketlerini yaptı.

Stankevicius talihsizliği Hafta içinde Beşiktaş'a transfer olan Cenk Tosun, Gaziantepspor'un ilk 11'de sahadaki yerini aldı. Medical Park Antalyaspor maçının kadrosunda değişikliğe gitmeyen Yalçın, karşılaşmanın ilk 11'inde yer alan Marius Stankevicius sakatlanınca yerine Ekrem Hayyam Dağ alındı. Yalçın, Sapara'yı da 18 kişilik kadroya aldı.

Suriyeli çocuklarla sahaya çıktılar Gaziantepspor ve Beşiktaş takımlarının futbolcuları, UNICEF Türkiye Temsilciliğinin düzenlediği çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projesi kapsamında maçın törenine 7-8 yaşındaki Suriyeli ve Türk çocuklarla el ele çıktı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kara Kartal Sergen'i Üzdü: 1-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement