Karayollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Karayollarında Durum

Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

10.08.2018 08:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ünye-Fatsa- Ordu yolunun 16. kilometresindeki Cevizdere Köprüsü'nün dağ bandı trafiğe kapandı. Bu nedenle ulaşım, deniz bandındaki köprüden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Anadolu Otoyolu'nun Abant- Bolu Batı kavşaklarında köprü genleşme derzi değişim çalışmaları nedeniyle ulaşıma Ankara- İstanbul istikametinden iki yönlü ve kontrollü izin veriliyor.

Kayseri- Kırşehir yolunun 47-50 ile 89-94. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Eskişehir-Ankara il sınırı- Polatlı yolunun 1-5. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım, Sivrihisar-Polatlı istikametinden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Artvin- Erzurum yolunun 5-24. kilometrelerindeki Deriner-1, Deriner-4, Oruçlu, Kapan ve Karataş tünellerinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bugün 08.00-17.30 saatlerinde ulaşıma tek şeritten kontrollü izin verilecek.

Keşan-Gelibolu- Eceabat yolunun 69-73. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, sağ taşıma yoluna yönlendiriliyor.

Anadolu Otoyolu'nun Düzce- Kaynaşlı kavşakları Düzce bağlantı yolundaki köprü ve üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Düzce gişesi (Gölyaka) trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım Hendek ve Kaynaşlı gişelerinden gerçekleştiriliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement