Kemal Kılıçdaroğlu, "Zengin Mutfağı" İsimli Tiyatro Oyununu İzledi - Son Dakika
Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu, "Zengin Mutfağı" İsimli Tiyatro Oyununu İzledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başrolünü Şener Şen’in oynadığı "Zengin Mutfağı" isimli tiyatro oyununu izledi. Solana girdiği sırada alkışlarla karşılanan Kılıçdaroğlu, oyunun ardından usta sanatçı Şener Şen’e çiçek takdim etti.

28.10.2022 00:26  Güncelleme: 00:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başrolünü Şener Şen'in oynadığı "Zengin Mutfağı" isimli tiyatro oyununu izledi. Solana girdiği sırada alkışlarla karşılanan Kılıçdaroğlu, oyunun ardından usta sanatçı Şener Şen'e çiçek takdim etti.

Kemal Kılıçdaroğlu, bugün İstanbul Ataşehir'deki bir salonda sahnelenen, Vasıf Öngören'in yazdığı ve Şener Şen'in başrolünde oynadığı "Zengin Mutfağı" isimli tiyatro oyununu izledi. Kılıçdaroğlu'na, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu eşlik etti.

Kılıçdaroğlu, salona girdiği sırada izleyiciler tarafından alkışlarla karşılandı. Kılıçdaroğlu, oyun başlamadan önce izleyicilerle fotoğraf çektirdi.

Kılıçdaroğlu, oyunun ardından Şener Şen ve diğer oyuncuları kuliste ziyaret etti ve Şen'e çiçek verdi. Şener Şen, Kılıçdaroğlu'na tiyatro ekibindeki oyunculardan bahsederek, "Bu genç arkadaşlar son sınıftaydı, tabii seçme ile kazandılar rolleri. O kadar kişi arasından hakkıyla rolü seçtiler. Ben de böyle bir kadro olduğu için çok memnunum" dedi. Kılıçdaroğlu ise "Güzel bir kadro" diye karşılık verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, "Zengin Mutfağı" İsimli Tiyatro Oyununu İzledi
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kemal Kılıçdaroğlu, 'Zengin Mutfağı' İsimli Tiyatro Oyununu İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement