Keşan'da Korsan Taksiyle Göçmen Kaçakçılığına 2 Tutuklama - Son Dakika
3.Sayfa

Keşan'da Korsan Taksiyle Göçmen Kaçakçılığına 2 Tutuklama

EDİRNE'nin Keşan ilçesinde polis tarafından durdurulan otomobilde, yasadışı yollarla Yunanistan'a çıkış yapmak isteyen 6 kaçak göçmen yakalandı.

11.02.2019 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EDİRNE'nin Keşan ilçesinde polis tarafından durdurulan otomobilde, yasadışı yollarla Yunanistan'a çıkış yapmak isteyen 6 kaçak göçmen yakalandı. Korsan taksiyle organizatörlük yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Dörtyol kavşağında yaptıkları denetimlerde durumundan şüphelendikleri otomobili durdurdu. Araçta yapılan aramada yasadışı yollarla Yunanistan'a çıkış yapmak isteyen Afganistan ve Bangladeş uyruklu 6 kaçak göçmen yakalandı. Organizatörlük yaptıkları belirlenen S.D. ve A.B. de gözaltına alındı. Kaçaklar, işlemlerinin ardından Edirne İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.

Organizatörlük şüphelileri S.D. ve A.B., emniyetteki ifadelerinde İstanbul'da korsan taksicilik yaptıklarını ve kaçakları Edirne'ye götürmeleri için bir kişinin kendilerine para ödediğini söyledi. S.D. ve A.B., sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Keşan'da Korsan Taksiyle Göçmen Kaçakçılığına 2 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement