Kılıçdaroğlu Almanya'ya Gidiyor - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu Almanya'ya Gidiyor

Kılıçdaroğlu Almanya\'ya Gidiyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayını belirleme ziyaretleri çerçevesinde, yurtiçindeki temaslarının ardından Almanya'ya gidiyor.

05.06.2014 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayını belirleme ziyaretleri çerçevesinde, yurtiçindeki temaslarının ardından Almanya'ya gidiyor.

CHP'den verilen bilgiye göre, Kemal Kılıçdaroğlu yarın Almanya'ya gidecek, 7 Haziran Cumartesi günü Essen'deki "Büyük Buluşma" programında konuşacak. Kılıçdaroğlu, Almanya'ya gelişinde ilk olarak Die Welt Gazetesi'nden Claus Christian Malzahn'ın sorularını yanıtlayacak.

CHP Lideri, 7 Haziran Cumartesi günü programına Zeche Zolverein'de maden ocağını gezerek başlayacak. Kılıçdaroğlu'na CHP Milletvekilleri Sakine Öz, Levent Gök, Ali İhsan Köktürk ve Rıza Yalçınkaya da eşlik edecek.

Kılıçdaroğlu, daha sonra başta CHP'nin Almanya'da 10 eyalette kurulan CHP Birliklerinin Başkanları ve üyelerinin katılacağı "Büyük Buluşma"da konuşacak, program kapsamında Almanya'daki vatandaşlarla kucaklaşacak.

CHP Lideri aynı günün akşamı Türkiye'ye dönecek. Kılıçdaroğlu'nun Almanya gezisinde, Genel Başkan Yardımcıları Faruk Loğoğlu, Bülent Tezcan ve Yurtdışı İlişkiler Koordinatörü, Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat da yer alıyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu Almanya'ya Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement